Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Март » 15 » «Фан-кап»: фіналісти Львова визначені
00:32
«Фан-кап»: фіналісти Львова визначені
9-10 березня відбувся Львівський відбір Кубка українських уболівальників, одного із наймасштабніших любительских турнірів із міні-футболу.

 У Львові у спорткомплексі «Інтерспорт» два дні яблуку було ніде впасти. Понад 400 гравців, безліч уболівальників, фанатів, просто любителів футзалу відвідали спорткомплекс за ці дні. І подивитись було на що. 40 команд із Західного регіону (крім Львова були команди із Закарпаття, Івано-Франківська, Волині, Тернополя, Хмельницька) змагались за 4 путівки у всеукраїснький фінал, який відбудеться у Києві.

 

40 команд були розподілені на 8 підгруп і боротьба розпочалась. «Галич», «Якір», «Львів», «Кулак», «Ратне-Сіті» - команди, які не втратили жодного очка на груповому турнірі. Увага також була прикута до команди «ЗІК-Нові Імена», адже цей колектив минулорічний переможець цих змагань і бронзовий призер національного фіналу. Команда незважаючи на одну поразку вийшла із підгрупи.

 

Далі пішли ігри на виліт. Найцікавіша і найемоційніша частина змагань. Голи, пенальті, сейви, розчарування – все це було у плей-оф. Команда «Львів» - один із фаворитів змагань ледь не вилетіла у 1/8 фіналу, забивши гол лише за кілька секунд до сирени. Але все для «Львова» склалось вдало. Команди перш за все боролись за попадання у півфінал, адже перші чотири команди отримували путівку у всеукраїнський фінал, який відбудеться у Київ.

 

Так, омріяні путівки отримали «Сільмаш», «Ратне-Сіті», «Львів» і «ЗІК-Нові Імена». Але на півфіналі ніхто зупинятись не хотів. Набравши ходи «Львів» і «Нові Імена» пробились у фінал. У складі обох команд висутпали минулорічні переможці цього ж турніру у складі «ЗІКу». Володимир Крупчук, Мирослав Новосад, Юрій Габалевич у «Нових Іменах» і вихованці команди, які виступали за «Львів» Максим Зарубко і Тарас Николишин. Усі вони бронзові призери всеукраїнського турніру минулого року, старатимуться поборотись за призи і цього сезону. А фінал завершився із рахунком 3:1 на користь команди «Львів».

 

Тепер на команди чекає чергове випробування, адже 31 березня відбудеться національний фінал на штучному полі стадіону імені Баннікова.А поборотись є за що, адже чемпіон України поїде на чемпіонат світу у столицю Англії Лондон.

P.S. Українська команда «Епіцентр» є діючим чемпіоном світу, адже перемогла минулого року у аргентинському Буенос-Айресі.

ИСТОНИК: http://www.extra-liga.org.ua/futsal/704-1

Просмотров: 495 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz