Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Март » 6 » Євген ВАЛЕНКО: "МИ ПОТРАПИЛИ В ПСИХОЛОГІЧНУ ЯМУ"
11:25
Євген ВАЛЕНКО: "МИ ПОТРАПИЛИ В ПСИХОЛОГІЧНУ ЯМУ"
Останнім часом "Ураган" помітно пригальмував. Відігравши у минулому місяці одразу чотири поєдинки, підопічним Сергія Гупаленка вдалося перемогти тільки у одному матчі, та й то домашньому. Інші три гри завершилися гостьовими поразками, причому далеко не найсильнішим командам - ЛТК і ТВД. Причому луганці двічі переграли "Ураган", зупинивши команду з Івано-Франківська у кубковому чвертьфіналі.

Євген Валенко, який в останній грі прикарпатців у Львові записав на свій рахунок хет-трик, розповів про своє бачення лютневих поразок "Урагану", про незручних суперників у фінальній шістці, а також поділився враженнями від Євро-2010…

про останні невдачі івано-франківського клубу...
- гадаю, негативні результати у наших нещодавніх виїзних матчах з'явилися через певний психологічний надлом гравців. Нам не вистачило стійкості і впевненості. Потрапили в психологічну яму. Чи можна списати ці поразки на гру воротарів? Ні в якому разі. Погоджуюся, що в певних моментах вони і справді не виручили команду, однак і в захисті ми не дуже добре зіграли. Скажімо, у когось з воротарів не пішла гра, але 2-3 м'ячі можна відіграти. Треба забивати, реалізовувати свої моменти, а їх навіть у програних матчах у нас є вдосталь. Буває, десь не пощастить, десь бракує майстерності чи холоднокорвності при завершальних діях.


про незручних суперників "Урагану"…
- у фінальній шістці, яка боротиметься за місця на п'єдесталі, окрім чотирьох команд - "Тайму", "Шахтаря", "Енергії" та "Урагану", хотілось би бачити також "Моноліт" та "Єнакієвець". На мою думку, з цими командами нам буде легше грати. Незручними суперниками, однозначно, є "Локомотив" і ТВД. Луганський ЛТК, який вже добряче "попив нам крові", навряд чи потрапитись до шістки, хоча мінімальні шанси у них все ж є.

про цьогорічний чемпіонат Європи…
- на чемпіонаті Європи, насамперед, я побачив те, як люди грають у міні-футбол, а не мучаться на відміну від нас. Найбільше сподобалась гра у виконанні збірних Іспанії та Росії. Нам ще дуже-дуже далеко до них. А іспанці - взагалі, наче з іншої планети!

про свою футбольну мрію…
- одна моя мрія вже здійснилася - я одягнув "синьо-жовту" футболку збірної України і навіть побував у складі національної команди на Чемпіонаті Європи в Угорщині. Щодо інших мрій, то найбільше хотілося б вже незабаром приміряти один з комплектів нагород за підсумками нинішнього чемпіонату.

Розмовляли Олег ЛАНЯК та Андрій МЕНІВ.
Просмотров: 751 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz