Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Февраль » 12 » Євген Ривкін: "У збірної України є перспектива, є майбутнє"
01:43
Євген Ривкін: "У збірної України є перспектива, є майбутнє"

Головний тренер національної збірної України Євген Ривкін поділився враженнями від повторного товариського матчу між збірними України та Польщі (6:2).

-По-перше, ще раз дуже вдячний місту Львів за таку класну підтримку збірній Україні. Це – вражає. Така підтримка – це ще один гравець. Щиро дякую від себе і всіх хлопців. Ми намагалися зробити свято вдалою грою і, гадаю, це нам вдалося.  Найголовніше те, що вчора і сьогодні ми дивилися на майбутніх гравців національної команда, котра вже незабаром буде виборювати право грати на Євро-2014, захищаючи таким чином честь усієї країни. Тому аналіз цієї гри вважаю недоречним. А те, що хлопці зробили свято і те, що перемогли, за це їм дякую і це зважаючи на те, що дуже щільний календар чемпіонату України. Адже хлопці лише два дні тому зіграли календарний матч чемпіонату України і через два дні знову гра. Тобто вони зіграли так, як це було потрібно у даній ситуації. У збірної України є перспектива, є майбутнє, тому треба працювати і сподіваюся, що від перемог у товариських матчах ми будемо переходити до перемог у змаганнях найвищого рівня, маю на увазі офіційні матчі.

-Порівняйте будь ласка вчорашню і сьогоднішню гру…

-Насамперед треба говорити  про те, що вчора і сьогодні грала збірна України, грали хлопці, які представляють національну команду. Лише тому, що календар чемпіонату України був зроблений так, що вікно УЄФА припапало між турами, по-перше, треба було в цих матчах не травмувати гравців. Тому зробили так. Якщо порівнювати ігри, то вчора грали ми трішки інакше, більш концентрованіше у захисті. Варто відзначити те, що молоді гравці, які грали вчора, не мають ще такого досвіду таких матчів, як ті гравці, які грали сьогодні. Вже з огляду на  гравців треба будувати тактичну схему та стратегію матчу. Тому ці гри зовсім різні між собою. А спільне те, що і вчора і сьогодні хлопці зіграли так, як треба було грати гравцям національної збірної команди України. Зрозуміло, що до Туреччини поїдуть не всі хлопці. Однак, потрібно, щоб до Туреччини поїхали найкращі, ті, які в змозі своєю грою показати те, що Україна буде грати на Євро-2014.

-У мене зустрічне запитання, зрозуміло, що поїдуть не всі хлопці. А після цих двох товариських ігор з Польщею кістяк команди вже вимальовується?

-Так, є такі гравці, місце яких у складі національної збірної України не підлягає сумнівам. Однак, зачекайте, зачекайте, бо в Україні є ще талановиті хлопці, які зазнали травм і зараз не змогли зіграти. Тобто ми працюємо. Це щільна і кропітка праця, треба зробити команду, це нелегко, звісно, але над цим треба працювати. Відзначу те, що, зараз Асоціація міні-футболу України робить усе для того, щоб збірна України змогла стати дійсно збірною. Я розумію, що це лише перші кроки. Однак, я вдячний виконувачу обов’язків АМФУ Юрію Сорочику за те, що перші кроки зі створення умов нормального функціонування національної команди України вже є. І це я відзначаю та сподіваюся, що в подальшому так і надалі буде.

-А що саме зараз є, чого не було раніше?

-Будь ласка, вже зараз я володію інформацією по наших суперниках. На матчі команд Туреччини та Англії була наша людина, яка зробила відео, було зроблене о відео-розбір і вже зараз ми володіємо такою інформацією. А раніше такого не було, щоб хтось спеціально виїжджав на матчі та робив відео, по якому можна зробити детальні аналізи та розібрати своїх наступних суперників. Раніше ці всі речі доводилося шукати в інтернеті. Крім цього, всі мої побажання по тому, як треба готувати команду до відбору на Євро-2014 були прийняті до уваги і, сподіваюся, що вони будуть виконані. Тому зараз дякую за ці перші кроки і вважаю, що, навіть, те, що збірна України зіграла в Україні, а не так, як було раніше, десь у Чехії, чи Польщі… Тобто добре те, що українські вболівальники змогли побачити свою команду. А це вже також велика справа.      

ИСТОЧНИК: http://galsports.com/News.aspx?id=20511

Просмотров: 491 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz