Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Октябрь » 8 » Євген Ривкін: "Треба приймати будь-який жереб"
11:30
Євген Ривкін: "Треба приймати будь-який жереб"
Головний тренер національної збірної і "Локомотиву" про збірну і останню гру у КУЄФА
Після останнього матчу "Локомотиву" з італійською "Маркою Футзал" головний тренер збірної України і харківського клубу Євген Ривкін дав коротке флеш-фнтерв'ю з приводу національної дружини

 

- Євгене Семеновичу, прокоментуйте жеребкування ЧЕ-2014.
- Скажу відверто, слідкував, але не дуже уважно. Я знав, що там були наші представники і вони смскою мені повідомили про результат. Треба приймати будь-який жереб, бо там слабких суперників немає. Після гри зі «Спортинг Париж» я ще раз в цьому переконався. Хто б не був, треба виходити і грати, але найголовніше, щоб була гра, бо поки що ми працювали просто на результат, який треба було витиснути будь-якими шляхами. Зараз у нас є певний час і спробуємо налагодити певний малюнок гри, який і дозволить без цих шарахань давати результат.

 

- Які товариські матчі наразі заплановані у збірної?
- Повинні бути товариські ігри з Італією, обов’язково з цього приводу поговорю з президентом АМФУ Сергієм Васильовичем Владико і ми це все прояснимо, бо я був сконцентрований на Кубку УЄФА.

 

- Чи згодні, що обіграли «Марку Футзал» їхньою ж зброєю? 

- В принципі, так, тому що ми дуже уважно вивчали стиль гри цієї команди. Були переглянуті не тільки матчі КУЄФА, а й їхня гра у Суперкубку Італії проти «Лупаренсе», знайшли тонкість і головне було її використати. Ми змогли затягнути «Марку» до себе і організувати певні комбінації з виходом з-під пресингу, а далі дійсно застосували їхню зброю.

 

 

Андрій Гулій, Екстра-ліга

Просмотров: 403 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz