Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Сентябрь » 25 » Євген Ривкін: “Можливості нинішньої “Енергії” нам маловідомі”
12:05
Євген Ривкін: “Можливості нинішньої “Енергії” нам маловідомі”
Минулого сезону харківський “Локомотив” двічі обіграв львівську “Енергію” - і старого, і нового формату. Проте головний тренер “залізничників” Євген Ривкін запевнює, що не зациклюється на тих результатах.
- Я давно викреслив їх з памяті, - каже фахівець у інтерв`ю нашій прес-службі. - Який сенс їх тримати в голові, якщо “Енергія” нині – зовсім нова команда і у нас досить скупа інформація про її нинішні можливості? Є купа своїх кадрових проблем.
Просимо конкретизувати.
- Дискваліфікований Олександр Сорокін. Як його вдасться замінити – чи просто іншим виконавцем з подібними характеристиками чи тактичним перебудуванням – побачимо. Прооперований Дмитро Федорченко – він зявиться на майданчику не раніше, ніж через півроку. Невідомо чи зіграє проти “Енергії” Дмитро Сорокін – імовірно, ні. Ряд гравців турбують мікроушкодження, без яких футбол неможливий.
-У сезоні 2008/09 харківяни посіли четверте місце у чемпіонаті та здобули Кубок України
- Безумовні успіхи, - погоджується Ривкін, - проте у них є зворотній бік медалі. Старт нинішніх турнірів – три матчі чемпіонату та суперкубковий поєдинок – показав, що команда ще не готова нести психологічний тягар, адекватно реагувати на відповідне ставлення з боку суперників. Поки що мене не влаштовують ні якість гри підопічних, ні результати. Бачу і свої помилки в роботі. Легко точно не буде – ні нам, ні будь-якому іншому учаснику чемпіонату України. Хто, наприклад, міг передбачити такий різкий початковий стрибок севастопольського ПФС?
Заздалегідь розцінювати суботню нічию як задовільний для гостей результат тренер нашого суботнього суперника не схильний.
- Складеться так як складеться. Треба спробувати намацати свою гру, не зациклюючись на здобутті саме одного очка. Діяти так, щоб львівський глядач від поєдинку отримав задоволення.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=1088
Просмотров: 741 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz