Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Апрель » 10 » «Енергія» знову «на щиті»
20:58
«Енергія» знову «на щиті»
Львівська «Енергія» удома програла івано0франківському «Урагану» - 2:7.

У футболі перемагає той, хто більше завдає влучних ударів. Це азбучна прописна істина, яка відома усім. Не є секретом і інша аксіома – прихильність примхливої Фортуни є неодмінною складовою успіху. Власне, останнього інгредієнту сьогодні забракло «Енергії». Перший сигнал про те, що сьогодні не день «зелено-білих», з’явився на передматчевому тренуванні. На розминці травмувався Дмитро Бондар. Враховуючи те, що Денис Овсянніков пропускав гру через дискваліфікацію (чотири жовті картки), ця втрата була суттєвою. Адже з польових на заміні залишився тільки Валерій Легчанов. А по ходу матчу травмувався ще Сергій Якунін. Ну як тут знову не згадати Фортуну?  

Схоже, кадрові проблеми змусили Миколу Сича експериментувати зі складом. У стартовому квартеті вийшли на паркет Коваль – Якунін – Струк - Пічкуров. Хто стежить за виступами «Енергії» розуміє, що таке співвідношення гравців є достатньо незвичним. В іншій четвірці грали  Рогачов – Макаєв – Павленко – Чепорнюк.       

Стосовно самої гри, то у першому таймі обидві команди краще грали у захисті, ніж у нападі. Боротьби було багато, але без гольових моментів. Максимальна самовіддача у західноукраїнському дербі є звичною справою. А цього разу гра була як ніколи запеклою. «Енергетики» вийшли на цей бій, немов на останній. Ніхто і не думав про небезпеку отримати травму, не забирав ніг під час зіткнень.

Перші по-справжньому небезпечні моменти у матчі виникли наприкінці першого тайму. Десь за п’ять хвилин до перерви Павленко здорово зіграв у відборі, потім відпасував на Макаєва, але удар в останнього не вдався. Згодом свій феноменальний удар продемонстрував Додо. На щастя господарів, його постріл був неточним. У відповідь удару здалеку завдав Рогачов. Євген як слід приклався до м’яча, але Ципун дивом зумів перевести м’яч на кутовий. Як наслідок, на перерву команди пішли за нульової нічиєї.

Далі було ще цікавіше. Другий тайм «енергетики» розпочали невдало. Вони раз-по-раз «провалювалися» в захисті. Особливо важко їм було встежити за Сімкою. На 24-й хвилині гості врешті відкрили рахунок у матчі. Будняк із кутового прострілив на Сімку, а той доправив м’яч у сітку воріт господарів. Не пройшло і хвилини, як Павленко ударом головою зрівняв рахунок. Автором результативного пасу став Кардаш.

Але Фортуна цього дня явно була більше прихильною до івано-франківців. В одному з епізодів Морено намагався спіймати Кардаша на «протиході», але наш голкіпер таки відбив цей удар. А на 26-й хвилині після удару здалеку Кіндратіва м’яч рикошетом від Чепорнюка вдруге влетів у ворота «Енергії» - 1:2.

А на 31-й хвилині просто неймовірний гол забив Додо. У ворота він поцілив із дуже гострого кута – 1:3. Схоже, надалі івано-франківці спіймали кураж. Усе на тій же 31-й хвилині прямим … ударом із кутового ворота господарів вразив Будняк.

Дещо поновив інтригу у матчі на 32-й хвилині Пічкуров – 2:4. Гол був дещо курйозним, після серії рикошетів. Але це був лише один із небагатьох випадків везіння «енергетиків». «Зелено-білі» намагалися врятуватися завдяки виходу п’ятого польового, але усе марно. Натомість, «Ураган» забив ще тричі.  Пробоїни у воротах «енергетиків» зробили Будняк, Шотурма та Валенко. Отож, 2:7 на користь «Урагану».

Ця перемога вивела «Ураган» в плей-офф чемпіонату. Доля ж «Енергії» з’ясується в заключних трьох турах регулярного чемпіонату. На львів’ян, згідно із календарем, очікують ще два матчі – проти «Спортлідера» та «Єнакієвця».

Екстра-ліга. 25 тур
Львів. 10.04.2013
«Енергія» - «Ураган» 2:7 (0:0)
«Енергія»: Кардаш, Лисенко (33) - Рогачов, Макаєв, Павленко, Чепорнюк, - Коваль, Якунін, Струк, Пічкуров, Легчанов (28) - Бондар
«Ураган»: Ципун - Сімка, Додо, Валенко, Луїз Негао, Павлюк, Морено, Будняк, Шотурма, Кіндратів, Кордоба, Роніньо, Шурак
Голи: Павленко (24), Пічкуров (32) – Сімка (24), Кіндратів (26), Додо (31), Будняк (31, 35), Шотурма (38), Валенко (39).
Попередження: Макаєв (38) – Додо (31), Луїз Негао (35)
Арбітри: Геннадій Гора, Сергій Гроховецький (обидва - Київ)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/812-energija-znovu-na-schyti.html

BCNJXYBR^

Просмотров: 507 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz