Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Февраль » 8 » «Енергія» знову на чолі «пелетону»
21:22
«Енергія» знову на чолі «пелетону»
Львівська «Енергія» у матчі 17 туру Екстра-ліги удома обіграла харківський «Локомотив» - 1:0.

«Енергія» дуже здорово провела матч із «Локомотивом». «Залізничники» не змогли створити упродовж матчу … (!!!) жодного гольового моменту. Харків’яни дошкуляли Володимиру Кардашу хіба потужними ударами здалеку. Гра в штрафному майданчику господарів їм явно не вдавалася.       

Традиційно для протистоянь «Енергії» із «Локомотивом» гольових моментів у грі було небагато. Гострішими були галичани. Уже на другій хвилині матчу майстерність Євгена Іваняка перевірив Сергій Якунін. «Енергетик» перехопив м’яча в центрі майданчику і вибіг віч-на-віч із голкіпером, але завдати точного удару не зміг. Міг відзначатися Сергій Чепорнюк, але також схибив. Удар із 10-ти метрів Павла Пічкурова ногою відбив Іваняк. А на останній хвилині першого тайму Максим Павленко прийняв довгу передачу, розвернувся і уже був готовий пробити (на шляху до воріт залишався тільки Іваняк), але замість цього впав. На повторі видно, що Максим Воронін, який був ззаду Павленка, поклав на суперника руки. Втім, арбітри порушення правил фіксувати відмовилися. А в наступному ігровому епізоді Павленко та Воронін знову опинилися в епіцентрі безкомпромісної боротьби. Цього разу потерпілим був «залізничник». За грубу гру Павленко отримав жовту картку.

Переможний гол «енергетики» забили після перерви. На 27-й хвилині Ільдар Макаєв спершу обікрав Олександра Кондратюка, а потім віддав пас Сергію Чепорнюку, останній не схибив – 1:0. За 8 хвилин до кінця матчу «Локомотив» пішов у ва-банк, випустивши п’ятого польового гравця. Але навіть у більшості «залізничники» не змогли загострити гру. Вони подовгу «катали» м’яч по периметру оборони суперника, намагаючись виснажити опонентів і спровокувати їх на помилку. Микола Сич у цей час відмовився від традиційних змін четвірок, роблячи по ходу локальні кадрові корективи. Коли атакував «Локомотив», у складі «Енергії» були гравці, які славляться своїми якостями "руйнівників". В одному із епізодів Бондар цілив по порожнім воротам харків’ян, але схибив. У підсумку, гра так і завершилася мінімальною перемогою «Енергії».

Екстра-ліга. 17 тур
«Енергія»  (Львів) - «Локомотив» (Харків) - 1:0
Львів. 08.02.2013
Гол: Чепорнюк (27)
Попередження: Павленко (20)
«Енергія»: Кардаш - Овсянніков, Рогачов, Якунін, Павленко - Бондар, Макаєв, Пічкуров, Чепорнюк, Струк (34) – Лисенко, Легчанов
«Локомотив»: Іваняк, Литвиненко (27) - Кондратюк, О.Сорокін, Чуднов, Кисельов, Камеко, Д. Сорокін, Федорченко, Клочко, Сірий, Воронін, Білоцерківець, Журба

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/744-energija-znovu-na-choli-peletonu.html


Просмотров: 486 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz