Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Ноябрь » 24 » «Енергія» з боєм перемогла «Спортлідер+»
23:11
«Енергія» з боєм перемогла «Спортлідер+»
У матчі 6-го туру розіграшу Екстра-ліги львівська «Енергія» удома обіграла хмельницький «Спортлідер+» - 5:3.

Перемога «Енергії» над дебютантом Екстра-ліги була не простою. Це можна пояснити низкою обставин. Мабуть, найперше потрібно віддати належне супернику галичан. «Спортлідер+» - насправді хороша, швидка, мобільна команда. Гості створили чимало проблем «зелено-білим». По-друге, не оптимальний склад «Енергії». Владислав Лисенко та Дмитро Бондар пропустили цей матч через дискваліфікації. Сергій Тригубець не потрапив у заявку через травму. Сергій Якунін також через проблеми із здоров’ям упродовж матчу так і не вийшов на паркет, хоча був внесений у заявку. По-третє, упродовж майже місяця п’ятеро «енергетиків» перебувало у таборі збірної, інші тренувалися у Львові. Це, мабуть, спричинило різну готовність до конкретного матчу гравців «зелено-білої» команди. У першій п’ятірці «Енергії» на паркет вийшли ті ж виконавці, що у складі збірної захищали честь України на чемпіонаті світу в Таїланді: Чепорнюк – Павленко – Овсянніков – Рогачов. Інший квартет склали Коваль – Струк – Макаєв – Пічкуров. Ще у першому таймі на паркеті з’явився Легчанов, який замінив Коваля. Валерій, схоже, уже близький до своїх оптимальних кондицій.

Стосовно самої гри, то прогнози окремих фахівців не справдилися. «Спортлідер+», попри статус аутсайдера Екстра-ліги», навіть і не думав закриватися в глухій обороні. Хмельничани активно вступали у відбір м’яча на поливні майданчика суперника та сміливо йшли в обіграш. Судячи із перебігу гри навіть не скажеш, що стосунки з’ясовували чинний чемпіон та новачок еліти. «Енергетики», натомість, не так часто, як суперники, намагалися один в один переграти суперника, намагалися наблизитися до воріт опонентів завдяки комбінаційним ходам.

Уже на 5-й хвилині господарі пропустили швидкий контр-випад гостей. Спринтерські якості продемонстрував Цой, який зумів відірватися від переслідувачів і переграти Кардаша – 0:1. Зрівняти рахунок господарям вдалося тільки на 15-й хвилині, коли відзначився Макаєв. Але відразу ж у наступній атаці Фетько поновив паритет. За обопільно-гострої гри четвертий гол у матчі забили «енергетики». Менш чим за 10 секунд до перерви дубль оформив Макаєв.

В другому таймі «Енергія» виглядала переконливіше. Можливо, саме через це в деяких гравців «Спортлідера+» почали здавати нерви. Заворотний на 24-й хвилині почав відверто провокувати суперників на грубість. Спершу він при розіграші стандарту руками вперся в обличчя Струка. Арбітри його за це пробачили, але відразу по тому Заворотний знову відзначився грубістю, за що отримав жовту картку. «Енергія» ж у відповідь забила третій гол. Влучний удар завдав Пічкуров. А потім про себе голом нагадала перша четвірка львівської команди. Атаку «зелено-білих» влучним ударом завершив Павленко. Інтригу у матчі поновив Коробка, який на 26-й хвилині зробив рахунок 4:3 на користь господарів. Але хмельничан на більше не вистачило. Крапку у матчі на 39-й хвилині встановив Рогачов. Отож, 5:3 на користь «Енергії».             

Екстра-ліга. 6 тур
Львів. 24.11.2012        
«Енергія» (Львів) - «Спортлідер+» (Хмельницький) - 5:3 (2:2)
Голи: Макаєв (15, 20), Пічкуров (24), Павленко (25), Рогачов (39) – Цой (5), Фетько (15), Коробка (26)
«Енергія»: Кардаш - Чепорнюк, Овсянніков, Рогачов, Павленко - Коваль, Струк, Макаєв, Пічкуров, Легчанов (8) – Якунін, Ільків
«Спортлідер+»: Кіндяков – Шевцов (28) - Цой, Калуков, Фетько, Ткачук - Чеботарьовв, Івонко, Карбовський, Заворотний - Сондак, Засенко, Михайленко, Коробка
Попередження: Фетько (37), Заворотний (24)
Арбітри: Сергій Кравцов, Руслан Хоботов (обоє – Київ)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/661-energija-z-boem-peremogla-sportlider.html

Просмотров: 562 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz