Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 3 » «Енергія» вгамувала «Ураган»
23:39
«Енергія» вгамувала «Ураган»
Львівська «Енергія» у домашньому матчі 12-го туру розіграшу Екстра-ліги здолала івано-франківський «Ураган» - 4:1.

Протистояння українських грандів сповна виправдало сподівання уболівальників. Команди показали яскравий футзал із великою кількістю гольових моментів. Уже в першому таймі здавалося «енергетики» здатні забезпечити собі солідний відрив у рахунку. Але вони змарнували купу хороших нагод для взяття воріт суперника. Але не варто забувати, що і Володимиру Кардашу сумувати не приходилося. В деяких епізодах львівську команду виручав голкіпер, в інших - франківцям бракувало точності.

В заявку «Енергії» на гру не потрапили Сергій Коваль та Олександр Вершинін. У господарів першим на паркет вийшов квартет, який ми звикли називати другим: Чепорнюк-Макаєв-Бондар-Рогачов. Одним із основних завдань цієї четвірки була нейтралізація Сержао, який в попередніх іграх завдав чимало клопотів підопічним Станіслава Гончаренка та не раз забивав вирішальні голи. Кремезний бразилець став «головним болем» Бондаря. Він персонально опікав Сержао. Темношкірий футболіст не забив, а відтак Бондар зі своєю місією впорався.

Склад квартету, який вийшов другим на паркет, виглядав так: Якунін, Легчанов, Овсянніков, Павленко. Саме цій четвірці судилося відкрити лік голам у цьому матчі. Уже на другій хвилині точним ударом десь із відстані 10-ти метрів відзначився Овсянніков. Попри величезну кількість гольових моментів, більше влучних ударів до перерви не було. Із цікавих моментів першого тайму варто відзначити дабл-пенальті, що не реалізував Кордоба.
Подвоїти власну перевагу «Енергії» вдалося на 23-й хвилині, коли Ципуна «пробив» Павленко. Максим вдало зіграв на добиванні після удару Овсяннікова. А на 29-й хвилині «своє слово» сказала інша четвірка «Енергії». Голом відзначився Макаєв. А ще через дві хвилини Павленко після прострілу Якуніна оформив дубль – 4:0. І відразу ж по тому Кордоба вийшов п’ятим польовим. Гості створили чимало небезпечних моментів поблизу воріт Кардаша, але реалізували лише один. Зрештою, взяття воріт львів’ян не було наслідком реалізації гольової нагоди. Неймовірної краси гол забив Цвєлих, який влучив у ворота із гострого кута. Більше цифри на табло не змінювалися. Отож, 4:1 важлива перемога «Енергії» над конкурентом із Івано-Франківська.

Кращими гравцями матчу були воротарі – Ципун та Кардаш.

Екстра-ліга. 12 тур

«Енергія» (Львів) - «Ураган» (Івано-Франківськ) – 4:1 (1:0)  
03.12.2011. м. Львів

Арбітри: Олег Іванов (Дніпропетровськ), Сергій Гроховецький (Київ).

Третій арбітр – Андрій Лютий (Львів). Хронометрист – Юрій Щепанський (Львів).

Інспектор – Валентин Савицький (Бориспіль). Делегат – Валерій Завальний (Київ).

 «Енергія»: Кардаш - Рогачов, Бондар, Макаєв,Чепорнюк, Тригубець (40 хв) - Овсянніков, Якунін, Павленко, Легчанов, Струк (36) – Лисенко (зп)

«Ураган»: Ципун - Карліньос, Кордоба, Цвєлих, Мукадо - Кіндратів-к, Валенко, Сержао, Шотурма, Сімка - Колток

Голи: Овсянніков (2), Павленко (23,31), Макаєв (29) – Цвєлих (38).

Попередження: Макаєв – Тменов, Сержао

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/271-energija-vgamuvala-uragan.html

Просмотров: 490 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz