Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Май » 12 » «Енергія» - «Ураган»: смуток останніх секунд.
18:21
«Енергія» - «Ураган»: смуток останніх секунд.
Львівська «Енергія» матчі 26-го туру розіграшу Екстра-ліги удома зіграла внічию із івано-франківським «Ураганом» - 1:1.

«Енергія» і «Ураган» видали гарну і інтригуючу гру. Івано-франківці, програючи по ходу матчу з рахунком 1:0, випустили п’ятого польового гравця. Цього разу ризик виявився виправданим. Але про все за чергою.

У заявку «Енергії» на матч не увійшли Валерій Легчанов та Олександр Вершинін. Перший тільки недавно переніс операцію і в цьому сезоні більше не зіграє. Вершинін просто не входив у плани Станіслава Гончаренка на цей матч. У воротах місце зайняв Володимир Кардаш, а у стартовому квартеті вийшли на паркет Павленко-Овсянніков-Струк-Коваль. Згодом Коваля замінив Якунін. Сергій не так давно зазнав ушкодження. На щастя, проблеми зі здоров’ям позаду і, що засвідчила гра, кондиції Якуніна в нормі. Другу четвірку сформували Чепорнюк-Макаєв-Бондар-Рогачов. Тут замін упродовж матчу не було.

Половину ігрового часу першого тайму більше м’ячем володіли господарі. Вони подовгу розпасовували, намагаючись знайти шпарину в редутах гостей. Але франківці надійно оборонялися і не дозволяли супернику турбувати Ципуна. Ближче до екватора першого тайму «Ураган» почав діяти агресивніше, застосовувати пресинг на половині майданчику «Енергії». Натомість, львів’яни почали частіше помилятися при передачах. Частенько браком грішив Овсянніков. Можливо, саме тому наприкінці тайму його замінив Якунін. Але після перерви Денис знову вступив в гру, а на лаву сів Коваль.

В обороні франківців з’явилася тріщина на 25-й хвилині – Якунін «парашутом» доставив м’яч Павленку, а той, не обробляючи, пробив злету, удар був точним – 1:0. Відразу ж «Ураган» додав обертів, збільшив швидкість. Але «Енергія» в захисті діяла дуже грамотно, тож в гостей гольових нагод практично не було. Донедавна найгрізніша зброя івано-франківців – Сержао, був малопомітним, оскільки його вдало прикривав Бондар. Інші «ураганівці» теж ніяк не могли відзначитися. Ва-банк гості пішли за три хвилини до завершення матчу. Футболку п’ятого одягнув Кіндратів. Варто віддати належне гостям, під час атак вони не втрачали м’яч так, щоби суперник встигнув пробити по порожніх воротах. Не створивши особливо небезпечних моментів біля воріт Кардаша, «Ураган» таки зумів поновити паритет. За 20 секунд до завершення матчу в незручному становищі переграв стража воріт «Енергії» Карліньос. Більше голів у цьому матчі не було.

Зважаючи на те, що «Єнакієвець» відвоював нічию у матчі із «Локомотивом», лідери Екстра-ліги зберегли дистанцію між собою в турнірній таблиці.          

Екстра-ліга. 26 тур

12.05.2012. Львів

«Енергія» (Львів) - «Ураган» (Івано-Франківськ) – 1:1

Арбітри: Олег Іванов (Дніпропетровськ), Олег Коваленко (Донецьк).

«Енергія»: Кардаш – Павленко, Струк, Коваль, Овсянніков, Якунін (26) - Чепорнюк, Рогачов, Бондар, Макаєв – Лисенко, Тригубець

«Ураган»: Ципун - Цвєлих, Ярий, Павлюк, Королишин - Карліньос, Валенко-к, Сержао, Сімка.

Голи: Павленко (25) – Карліньос (40)
          
Попередження: Карліньос (29), Ярий (34).

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/463-energija-uragan-smutok-ostannih-sekund.html

Просмотров: 483 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz