Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Май » 25 » «Енергія» удома перемогла «Локомотив». Серія триває
12:26
«Енергія» удома перемогла «Локомотив». Серія триває
Завдяки домашній перемозі «Енергії» над «Локомотивом» (3:1) рахунок у півфінальній серії плей-офф став 1:2 на користь «залізничків».

«Локомотив» із Харкова приїхало підтримати близько 40 фанів. Для поїздки до Львова їм зафрахтували два вагони потяга. Кілька десятків активних фанів було і в «Енергії». Галас у невеличкому палаці спорту «Галичина» був просто неймовірним.  

«Енергія» у третьому півфінальному матчі відіграла просто здорово. «Зелено-білі» були дуже заряджені на боротьбу, у стиках ноги ніхто не забирав і не думав про синці чи можливі травми. Це і не дивно, надто висока ціна перемоги була у цьому матчі. На хорошому рівні цей матч провели практично усі «енергетики». Так, дещо в гру не увійшов Степан Струк. Але його вдало замінив у другій четвірці Ільдар Макаєв, який чи не першим дотиком до м’яча поцілив у поперечину.

Початок гри кардинально відрізнявся від харківських ігор. Швидкий гол вдався не «залізничникам», а «зелено-білим». Не пройшло і хвилини після стартового свистка, як Денис Овсянніков з флангу пробив по воротах, а Євген Іваняк не зумів зреагувати на цей удар – 1:0. Багато часу гостям для того, щоби відігратися, не знадобилося. На 4-й хвилині Струк біля свого штрафного не встиг за Білоцерківцем і порушив проти нього правила. Стандарт взявся виконувати Журба. Його удар був несильним, але точним – куля пройшла між Лисенком та Струком – 1:1. Але на усе тій же 4-й хвилині Іваняк помилився вдруге. Цього разу несильний удар під штангу воріт завдав Чепорнюк – 2:1.   

Надалі була більш-менш рівна зі стрімким розвитком подій н паркеті. Команди на контр-атаку негайно ж відповідали контр-атакою. Небезпечних моментів було вдосталь. Якщо галичани достатньо швидко набрали 4 фоли, то «залізничники» до 12-ї хвилини взагалі не порушували правила. А коли до перерви залишалося дві хвилини, Євген Клочко вирішив, що своїми фолами він особливої шкоди команди не завдасть, адже до 6-го порушення справа не дійде. Тільки Клочко не розрахував, у простих ситуаціях він заробив дві жовті картки, через що і був вилучений за 8 секунд до перерви.

Реалізувати чисельну більшість «енергетикам» вдалося уже в другому таймі. На 21-й хвилині Рогачов зумів направити м’яч між ногами Литвиненка у ворота «Локомотива» - 3:1. Цим самим Євген встановив остаточний рахунок у матчі. Надалі львів’яни віддали ініціативу суперникам, вони не пресингували на чужій половині майданчика, зустрічали на своєму боці. «Залізничники» виявилися неготовими проходити такі щільні редути господарів. Натомість, львів’яни продовжували регулярно небезпечно контр-атакувати. За 5 хвилин до кінця Дмитро Клочко вийшов п’ятим польовим, але і це не допомогло «Локомотиву» відквитати бодай один гол. Отож, 3:1 – серія продовжиться завтра, початок матчу о 15-й годині.

Екстра-ліга. Плей-офф (3 гра)
Львів. 25.05.2013
«Енергія» - «Локомотив» 3:1 (2:1)
«Енергія»: Лисенко – Павленко, Рогачов, Легчанов, Овсянніков – Чепорнюк, Якунін, Коваль, Струк, Макаєв(9) – Пічкуров, Бондар, Кардаш, Ільків
«Локомотив»: Литвиненко - Кондратюк, О.Сорокін, Чуднов, Кисельов, Камеко, Д. Сорокін, Федорченко, Клочко, Сірий, Воронін, Білоцерківець, Журба
Голи: Овсянніков (1), Чепорнюк (4), Рогачов (21) – Журба (4).
Попередження: Є. Клочко (19)
Вилучення: Є. Клочко (20. 2-га жовта)  
Арбітри: Олег Іванов (Дніпропетровськ), Олексій Банасько (Фастів)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/860-energija-udoma-peremogla-lokomotyv-serija-tryvae.html

Просмотров: 564 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz