Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Январь » 18 » «Енергія» - у чвертьфіналі Кубка України
11:50
«Енергія» - у чвертьфіналі Кубка України
Діючі володарі Кубка України без особливих проблем подолали бар’єр 1/8 фіналу.  У Києві «енергетики» розгромили першоліговий «Епіцентр К3» - 6:1.

Перші десять хвилин матчу пройшли фактично у рівній боротьбі. В атакувальних діях гравці «Епіцентра К3» неодноразово доводили, що солодко у цьому матчі львів’янам не буде. Не залишився без роботи у перші хвилини поєдинку і воротар «Енергії» Володимир Кардаш. Усе, що летіло в рамку, Кардаш відбив.

Крутився як білка в колесі і кіпер киян Владислав Бондаренко. Якщо з першими пострілами львів’ян кіпер господарів справлявся, то на 10-ій хвилині матчу Кузь зумів переграти воротаря суперника. Комбінація Струк – Коваль – Кузь завершилася елегантним і точним ударом останнього.

Мінімально програючи у рахунку, «Епіцентр К3» створив дуже небезпечний момент біля воріт титулованішої команди. Масова атака господарів завершувалася одразу кількома ударами по воротах. Кардаша. І воротар, і захисники зуміли відбитися, а завершилася атака неточним ударом Романовського.

Не забили кияни – забили львів’яни. Денис Овсянніков начоно довів усім за що його регулярно викликають до збірної України. На 13-ій хвилині першого тайму Овсянніков реалізував вихід сам на сам з Бондаренком, а на 16-ій хвилині після помилки когось з гравців господарів з носка вколотив м’яч у дальній кут воріт.
 
На початку другого тайму «Енергії» вдалося ще на крок наблизитися до чвертьфіналу Кубка України. Помилка Сергія Шевченка на власній частині майданчика завершилася потужним ударом Олександра Бондаря та добиванням від Тараса Кузя – 4:0. Після четвертого м’яча Тарас Кузь міг забивати і п’ятий гол, однак примудрився не влучити у порожні ворота з хорошої позиції в одній з наступних атак своєї команди.

Рахунок на табло повністю дозволяв «енергетикам» віддати ініціативу супернику. «Енергія» спокійно могла грати на контратаках і на класі доводити матч до логічного завершення.

Команді граючого тренера Олега Шайтанова таки вдалося при рахунку 0:4 на користь суперника потріпати нерви гостям. За гру рукою Коваля розрив у рахунку вдалося скоротити Шевченку. Сергій реалізував пенальті.

Окрилені успіхом одного забитого м’яча господарі побігли в атаку забивати другий м’яч, однак «Енергія» швидко опустила першолігового суперника не землю. Контратака львів’ян та водночас вихід 3 в 1 завершився влучним ударом Євгена Рогачова.

При рахунку 1:5 господарі аж ніяк не здалися і будь-що намагалися зламати позиційну оборону львів’ян. Шанси забити гол гравці «Епіцентра К3» отримали і з 10-ти метрових ударів. За шостий фол дабл.-пенальті не забив Сергій Шевченко, а за сьомий – Олег Шуст. В обох епізодах свою майстерність продемонстрував Володимир Кардаш.

Гра киянам з п’ятим польовим гравцем вдавалася господарям з перемінним успіхом. Прості втрати м’яча чергувалися з небезпекою біля воріт львів’ян. Якщо і небезпека виникала, то чудово грав або Кардаш, або захисники діючих володарів Кубка України. А якщо і господарі дарували шанс «енергетикам» забити в порожні ворота, то львів’яни хибили з вигідних позицій.

Шостий гол «Енергії» вдалося забити разом з фінальною сиреною. Хет-трик на свій рахунок ударом під поперечину записав Денис Овсянніков. Відтак, 6:1 – «Енергія» на класі проходить до чвертьфіналу Кубка України. «Епіцентр К3» хоч і програв, однак своєю грою заслужив на оплески та овації.

«Епіцентр К3» (Київ) – «Енергія» (Львів) – 1:6 (0:3)
«Епіцентр К3»: Бондаренко (Максименко, 31) – Шклярук, Шуст, Жук, Романовський, Шайтанов, Шевченко, Таразевич, Демиденко, Бабіч, Калініченко
«Енергія»: Кардаш – Рогачов, Павленко, Д. Бондар, Овсянніков – Струк, Коваль, О. Бондар, Кузь
Голи: Кузь, 10, 22, Овсянніков, 13, 16, 40, Рогачов, 29 – Шевченко, 29 (з. пен)
Попередження: Рогачов, 22
Арбітри: Подворний (Хмельницький), Єщенко (Київска обл.)

Прес-служба СК «Енергія»

Просмотров: 469 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz