Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Апрель » 20 » «Енергія» - «Тайм»: Післяматчеві коментарі
10:02
«Енергія» - «Тайм»: Післяматчеві коментарі

Після гри «Енергія» - «Тайм», у якій діючі чемпіони України зазнали першої поразки у сезоні з рахунком 3:4, враженнями від матчу поділилися головні тренери обох команд.

Микола Сич, головний тренер «Енергії»
Не буду кривити душею, що враження після такого матчу дуже позитивні. Грою своєї команди я задоволений. Попередні три матчі «Тайму» ми програли і приємно, що за четвертим разом нам вдалося вирвати перемогу. На гру з чемпіоном України гравців налаштовувати не треба. Усі виходили на майданчик з однією думкою: обіграти «Тайм». У нашій грі є певний прогрес, однак ще треба багато над чим працювати. Утім, тішить те, що є позитивні зрушення. Без них ми б не обіграли «Тайм». Не думаю, що ми зараз знаходимося на піку своєї форми. Можливо, до нього наближаємось (сміється…). Ми сьогодні зробили три помилки у захисті і одразу були покарані. Так само як суперник був покараний за єдину помилку Владислава Лисенка. Можливо, цей епізод його надламав і він пропустив четвертий гол у матчі.

Станіслав Гоначаренко, головний тренер «Тайму»
Ми сьогодні не були схожими самі на себе. Грою своєї команди зовсім незадоволений. Утім, рано чи пізно це повинно було статися. Чому це сталося сьогодні, для мене є загадкою. У нас зараз тільки думки про золоті медалі. Треба думати про роботу. Сьогодні ми «перегоріли». Треба грати за дисципліною, а не за емоціями. А найбільше дивує те чому необачність Лисенка погубила усю команду. Це був ключовий епізод усього матчу. Це мене не може не тривожити. Утім, ми не падаємо духом. Нічого страшного не сталося. Будь-яка серія рано чи пізно завершується.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1468
Просмотров: 702 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz