Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Ноябрь » 13 » «Енергія» сильніша за «Єнакієвець»
10:54
«Енергія» сильніша за «Єнакієвець»
Один із центральних матчів 10-ого туру національного чемпіонату, у якому зустрілися «Енергія» та «Єнакієвець», виправдав свій статус. Впродовж поєдинку команди неодноразово доводили, що достойні один одного. Більше у цій грі пощастило господарям майданчика. На супергол Євгена Рогачова у другому таймі «Єнакієвець» нічим не відповів…

У минулому чемпіонаті «Енергія» для «Єнакієвця» стала таким же суперником як «Шахтар» для «Енергії». Тенденції у цьому чемпіонаті схоже таки продовжуються. «Енергетики» не можуть здолати «Шахтар», а «Єнакієвець» - «Енергію». Уже п’ятий матч поспіль підопічні Миколи Сича переграють колектив із Донецької області.
Утім, від попереднього сезону є певна відмінність. Зокрема, у грі «Єнакієвця». По грі з «Енергією» можна зробити висновок, що цьогоріч ця команда демонструє значно змістовнішу гру, аніж минулого сезону. Підсилившись у літнє міжсезоння, команда Миколи Шевцова і справді виглядає боєздатним колективом, який уже цього сезону сміливо може втрутитися за один із комплектів медалей.

Віддавати очки гостям із Донецької області у плани львів’ян не входило. Для «зелено-білих» це був чудовий шанс «відчепити» «Єнакієвець» у турнірній таблиці, здобути третю поспіль перемогу і бодай на кілька днів очолити турнірну таблицю чемпіонату.
Упродовж поєдинку обидві команди створили не надто багато гольових моментів. Як виявилося згодом, і зливою голів вболівальників не потішили. На майданчику панувало багато боротьби, поступатися ніхто не хотів. У середині тайму забили господарі. Іванов скористався «пожежею» у штрафному гостей і проштовхнув м’яч у ворота. Утім, через три хвилини метрів з 11-ти Хурсов застав зненацька Володю Кардаша. Відтак, на перерву команди пішли за нічийного рахунку.

Після перерви своє слово сказав Євген Рогачов. Саме його удар після награної комбінації став справжньою окрасою матчу. Одразу пригадується перший матч минулого чемпіонату між цими командами, коли Рогачов після схожої передачі Федюка також забив гол. Тоді рахунок уже став розгромний, а цього разу перевага «Енергії» стала мінімальною – лише 2:1.

Як підопічні Миколи Шевцова не старалися, відігратися їм не вдалося. Не допоміг і вихід на майданчик і п’ятого польового гравця, функції якого виконував Валерій Зам’ятін. Попри поразку, «Єнакієвцю» засмучуватися не варто. З такою грою ця команда у плей-оф потрапить точно, а там уже як кому пощастить… Як відомо, у спорті щастить сильнішому. У цій грі сильнішими були львів’яни…

«Енергія» (Львів) – «Єнакієвець» (Єнакієво) – 2:1 (1:1)
«Енергія»: Кардаш - О.Бондар, Петрушин, Романов, Струк - Федюк, Іванов, Рогачов, Тригубець - Луців, Задорожний
«Єнакієвець»: Мельник - Хурсов, Нестерук, Доманський, Замятін - Богатих, Турчак, Чуднов, Сільченко - Коробка, Рудаков
Арбітри: Дараган (Київ), Овчінніков (Сімферополь)
Голи: Іванов (11), Рогачов (23) - Хурсов (14)
Попередження: Сільченко (11).

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1698
Просмотров: 680 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz