Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Ноябрь » 12 » «Енергія» розтрощила «Моноліт»
23:48
«Енергія» розтрощила «Моноліт»
Львівська «Енергія» у 10-му турі розіграшу Екстра-ліги удома здобула переконливу перемогу над харківським «Монолітом». Підсумковий рахунок зустрічі 6:0.

Проблему із надлишком виконавців головний тренер «Енергії» Станіслав Гончаренко вирішив не на користь Сергія Тригубця та Ільдара Макаєва. Обоє не потрапили у заявку на гру. Увесь перший тайм Олександр Вершинін та Степан Струк спостерігали за грою із лави запасних. Після перерви Станіслав Олександрович обом надав ігровий час. Струк віддячився наставнику забитим голом. Взяття воріт Степан разом із партнерами по четвірці присвятив народженню свого сина.

Також відзначимо перший вихід у цьому сезоні на паркет Володимира Кардаша. Наш страж воріт уже одужав і готовий скласти конкуренцію Владиславу Лисенку за місце у воротах.

Зупинятися детально на перебігу гри сенсу не має. «Енергія» переграла «Моноліт», так би мовити, по усіх статтях. Про стабільно-високий рівень першої четвірки: Овсянніков-Павленко-Легчанов-Якунін сказано не мало. Ігрові проблеми другого квартету теж не є новиною. Станіслав Олександрович продовжує маневрувати із складом у цій четвірці, шукаючи оптимальний кадровий склад. Зауважимо, що 5 із 6 голів забила саме перша четвірка. Три голи у доробку Павленка. Таким чином, Максим відповів Сержао на його зазіхання стати одним із найкращих бомбардирів чемпіонату.

У першому таймі ворота «Моноліту» господарі паркету вразили тричі. Спершу Павленко сам оформив дубль, а згодом допоміг відзначитися Овсяннікову. У другому таймі по голу забили Чепорнюк та загаданий вище Струк. Крапку у грі поставив усе той же Павленко. Отож, 6:0 - «Енергія» тритижневу паузу в іграх проведе у доброму гуморі.

Найкращими гравцями матчу визнані Степан Струк і Євген Кравченко.

Екстра-ліга. 10 тур

«Енергія» (Львів) - «Моноліт» (Харків) – 6:0 (3:0)  
12.11.2011. м. Львів

Арбітри: Сергій Конюхов (Житомир), Ігор Овчинніков (Сімферополь).

Інспектор – Віталій Головков (Донецьк). Делегат - Олександр Єлшанський (Суми).

«Енергія»: Лисенко-Кардаш - Овсянніков, Якунін, Павленко, Легчанов, Струк –  Чепорнюк, Рогачов, Бондар, Коваль, Вершинін

«Моноліт»: Гурко – Бурдюг, Долгов, Кравченко, Мінаєв - Сколотій, Табаньков, Чуднов, Шешенев, Юнаков , Рибак.

Голи: Павленко (6,11, 36), Овсянніков (19), Чепорнюк (32), Струк (35).

Попередження: Коваль

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/243-energija-roztroschyla-monolit.html

Просмотров: 502 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz