Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Октябрь » 10 » «Енергія» розгромила «Єнакієвець»
21:17
«Енергія» розгромила «Єнакієвець»

У шостому турі чемпіонату України з футболу львівська «Енергія» вдома з рахунком 7:1 розгромила «Єнакієвець».

Для наставника «Єнакієвця» Юрія Кобзаря цей матч був особливим, адже він з львів’янами раніше пропрацював два з половиною сезони. Обидві команди в попередніх турах записали в свій актив по три очки. І хоча три очки завжди є три очки, але присмак у них в даному випадку різний.

Цікаво, що і львів'яни, і єнакієвці після перших таймів вигравали відповідно у «ЛТК» і «Контингенту» з однаковим рахунком 2:1. Проте, «Енергія» в других 20 хвилин розвинула свою перевагу, зафіксувавши його на цілком переконливих цифрах 5:1. А ось «Єнакієвець» після зміни воріт, будучи теж близький до цього результату ще за хвилину до фінальної сирени – 4:1, в тих, що залишилися 60 секунд від душі пограв на нервах у глядачів, ухитрившись пропустити два м'ячі.

В першій своїй атаці «Енергія» мала можливість вийти вперед: Сергій Задорожній пробив поруч зі штангою воріт гостей. Потім Олексій Петрушин не реалізував свій шанс. А от Іван Ільницький на 4-ій хвилині, перекинувши голкіпера «Єнакієвця», відкрив рахунок в матчі.

Здобувши перевагу в один м’яч, господарі намагалися не зупинятися на досягнутому: Сергій Шевченко та Олексій Петрушин мали відзначатися – у першому випадку Сергія підвела влучність, а удар Олексія воротар суперника Ігор Рябцев впевнено зафіксував «круглого» у своїх руках.

Лише на 13-ій хвилині Валерій Замятін відповів на активність суперника, але м’яч після його удару пролетів повз ворота «Енергії». А через хвилину господарі провели відмінну контратаку: Романов виконав передачу на Ільницького, який відпасував на Шевченка, останній з чотирьох метрів поразив ворота гостей – 2:0.

На 16-ій хвилині гості отримали чисельну більшість і створили декілька зручних можливостей для взяття воріт суперника. Так після удару Нестерука Федюк вибив «круглого» з лінії власних воріт. Але за мить Олександр Хурсов все ж реалізував зайвого гравця – 2:1 на користь львівської команди.

Як і на старті першої половини матчу, господарі активно шукали можливості відзначитися: Іван Ільницький та Євген Рогачев не реалізували свої шанси. Та все ж останній на 25-ій хвилині матчу досяг свого: чудовим ударом у дальній кут від воротаря в третє заставив «капітулювати» Ігоря Рябцева – 3:1.

А на протязі 28-ої хвилини матчу Дмитро Іванов зумів двічі відзначитися, довівши рахунок до розгромного – 5:1. Відразу по цьому голкіпера гостей Ігоря Рябцева замінив Костянтин Власенко.

На 34-ій хвилині Михайло Романов засмутив і Костянтина Власенка – 6:1. А за три хвилини до завершення матчу після передачі Романова сьомий гол у ворота гостей забив Ільницький.

То ж в підсумку господарі святкували перемогу з рахунком 7:1. Після звітного матчу львівська «Енергія» набрала 13 очок, а в Єнакієвця» залишилося 8 залікових пунктів. В наступному турі «Енергію» очікує дербі з «ТВД», а Єнакієвець» вдома зіграє з івано-франківським «Ураганом».

«Енергія» - «Єнакієвець» 7:1 (2:1) (Ільницький, 4; 37; Шевченко, 14; Рогачев, 25; Іванов, 28; 28; Романов, 34 – Хурсов, 17)

«Енергія:» Кардаш, Рогачов, Струк, Задорожний, Федюк, Ільницький, Романов, Іванов, Шевченко, Петрушин.

«Єнакієвець»: Рябцев (Власенко, 28), Богатих, Чуднов, Краєвський, Замятін, Гуменюк, Хурсов, Нестерук, Рудаков, Колесников, Гарненко.

ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/10102009-energij_rozgromila_enakievec

Просмотров: 831 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz