Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Сентябрь » 27 » «Енергія» ризикнула і перемогла
22:04
«Енергія» ризикнула і перемогла
Львівській футзальній «Енергії» вистачило голу для домашньої перемоги над харківським «Локомотивом». За півтори хвилини до кінця матчу влучного удару завдав Денис Овсянніков.

У надважливому протистоянні із «Локомотивом» наставник «Енергії» Станіслав Гончаренко залишив на лаві запасних Рогачова та Пічкурова. Також не довелося вступити в гру голкіперу Кардашу. Починав матч такий квартет «енергетиків» - Макаєв, Чепорнюк, Павленко, Бондар. Перша зміна тривала не довго, всього 30 секунд. Згодом на паркет вийшли Легчанов,Коваль, Струк, Овсянніков. В ході гри Станіслав Олександрович запроваджував ротацію складів четвірок. Коваль замінив у першому квартеті Павленка, в другій четвірці також з’явився Якунін, який мінявся із Легчановим та Струком.

Стартові 10 хвилин матчу залишилися за господарями. У швидкій грі вони на крок випереджали суперника і регулярно створювали моменти поблизу воріт Іваняка. На 2-й хвилині в падінні пробивав Макаєв, але страж воріт харків’ян вчасно пішов на зближення і вібдив м’яч. Згодом Іваняк відбив м’яч прямо на Струка, той бив по порожннім воротам, але в останній момент на шляху м’яча опинився Федорченко.

Потенційну небезпеку воротам Лисенка створив ... Легчанов. Він «обрізався» неподалік від центру майданчика, його обікрав Білоцерківець. Але Валерій ціною порушення правил зупинив вихід «залізничника» віч-на-віч із Лисенком. За це «енергетик» отримав жовту картку. Удар Д. Клочка зі штрафного прийшовся вище воріт. На 6-й хвилині нагоду відзначитися мав Овсянніков. Він виграв в Іваняка верхову боротьбу в штрафному гостей, але його удар головою був трохи неточним. «Локомотив» довгий час не встигав за суперником. Лише в другій половині першого тайму «залізничники» перехопили ініціативу. Але забити до перерви не змогла жодна із команд.  

В другому таймі на паркеті точилася рівна боротьба із невеликою кількісттю гольових моментів. Удари по воротах Лисенка завдавали Федорченко, Д.Клочко, але Владислав з ними впорався. Після підступного удару здалеку Овсяннікова, Іваняк м’яч приборкав лише з другої спроби. Могли вийти уперед гості на 32-й хвилині. Тоді «енергетики» припустилися помилки в обороні, внаслідок чого Білоцерківець та Федорченко не використали вихід удвох на Легчанова та Лисенка.

На 38-й хвилині Якунін, не шкодуючи себе, вступив із Іваняком у боротьбу за «верховий» м’яч. В результаті зіткнення Сергій травмував передпліччя. Йому довго надавали медичну допомогу, після чого він більше не виходив на паркет. Схоже, Якунін зазнав серйозного ушкодження.

На 38-й хвилині Станіслав Гончаренко вирішив ризикнути – він випутсив Чепорнюка п’ятим польовим. І через хвилину «зелено-білі» забили гол. Із пасу Легчанова відзначився Овсянніков. Одразу по тому «Локомотив» пішов у наступ в більшості. Але у Олександра Сорокіна не витримали нерви – він неправильно замінився і отримав за це другу жовту картку. У меншості відігратиcя шансів в «Локомотива» не було. Отож, 1:0 – важлива перемога «Енергії».

Екстра-ліга. 3 тур
«Енергія» - «Локомотив» 1:0 (0:0)
Львів, 27.09.2012, ПС «Галичина»
«Енергія»: Лисенко - Чепорнюк, Макаєв, Павленко, Бондар - Коваль, Легчанов, Овсянніков, Якунін, Струк (12) – Кардаш, Пічкуров, Рогачов
«Локомотив»: Іваняк - Кондратюк, Журба, Клочко, Д. Сорокін – О. Сорокін, Кисельов, Федорченко, Воронін, Білоцерківець
Голи: Овсянніков (39)
Попередження: Легчанов (5), Якунін (33) – Іваняк (11), О. Сорокін (19), Кисельов (24), Білоцерковець (32).
Вилучення: О. Сорокін (40).
Головний арбітр: Іванов О. (Дніпропетровьк), другий арбітр: Коваленко О. (Донецьк)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/601-energija-ryzyknula-i-peremogla.html

Просмотров: 483 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz