Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Апрель » 28 » «Енергія» проявила характер і здобула Кубок!
23:48
«Енергія» проявила характер і здобула Кубок!
Основний та додатковий час фінального матчу за Кубок України ЛТК – «Енергія»  переможця не виявив. А в серії післяматчевих пенальті влучнішими були львів’яни. Отож, «енергетики» втретє поспіль вибороли національний Кубок.

Фінальна гра була сповнена драматизму, дуже інтригуючою і результативною. По ходу матчу «Енергія» двічі була у ролі команди, що відігрується. «Зелено-білих» нерви не підвели і вони таки свого добилися.

У першому таймі голів глядачі не дочекалися. Хоча моменти були в обох команд. На 3-й хвилині Павленко притримав Свірідова, який готувався пробити по воротах Кардаша зі зручної позиції. Штрафний удар на відстанні 11 метрів до воріт галичан взявся виконувати Кузь, його удар був не точним. На вістрі атаки «Енергії» виділявся Макаєв. Він створив чимало проблем воротарю ЛТК Пітулі. В одному із епізодів Кардаш ногою віддав довгу передачу на Макаєва, а той головою намагався поцілити в дальній кут воріт суперника, втім, удар був не точним. Міг збити Овсянніков, який виходив віч-на-віч із голкіпером «телефоністів», але Дениса збив хтось із луганчан. Лечганов зі штрафного не став пробивати, а відав пас Павленкові, а Максим схибив. Отож, 0:0 за підсумками першого тайму.

На початку другого тайму «Енергія» врешті забила. На 22-й хвилині м’яч майже в центрі майданчику відскочив до Легчанова, Валерій наважився на удар здалеку. «Постріл» Легчанова вдався на славу, Пітуля капітулював – 1:0.  Через три хвилини номінальні господарі відігралися. Бессалов зіграв в «стіночку» із Разувановим, після чого завдав точний удар в кут воріт Кардаша – 1:1.  

Надалі небезпеки не бракувало поблизу воріт обох команд. Після удару Макаєва Рось вибив м’яч із порожніх воріт ЛТК. Біля воріт «Енергії» особливо гаряче стало наприкінці зустрічі. За півтори хвилини до кінця матчу Легчанов не встиг за Свірідовим, який пробивав з трьох метрів по воротах, але удар був не точним. За 7 секунд до фінальної сирени із середньої дистанції пробивав Рось, якому ніхто не мішав, Кардаш із цим ударом впорався. Основний час зустрічі так і завершився нічиєю 1:1.

У додатковий час голів було більше, чим в основний. На 44-й хвилині Свірідов вдало зіграв на добиванні – 2:1. «Зелено-білі» відігралися в другій п’ятихвилинці. На 46-й хвилині Легчанов взявся виконувати штрафний удар. Він набрав солідний розбіг, але замість удару віддав пас Павленкові, Максим не схибив – 2:2. Через хвилину «телефоністи» знову вийшли уперед. Рось пробив здалеку, побачити траєкторію польоту м’яча Кардашу завадив Чепорнюк. Сергій замість того, аби підставити ногу, відійшов від м’яча – 3:2. Місцеві уболівальники зарано повірили у перемогу своєї команди. Усе на тій же 47-й хвилині Овсянніков пройшов по лівому флангу, а потім віддав пас Рогачову, той доправив м’яч у сітку воріт Пітулі – 3:3. До кінця додаткового часу рахунок не змінювався.

На серію пенальті в обох командах відбулася заміна воротарів: Лисенко вийшов замість Кардаша, а Савенко замість Пітулі. Влучнішими були «енергетики». У складі львів’ян схибив тільки Якунін (Овсянніков, Рогачов та Легчанов були влучними). В ЛТК не забили Свірідов, Разуванов та Шпигарь (Рось та Бессалов переграли Лисенка).

Відтак, «Енергія» повернеться до Львова із двома Кубками. Як відомо, трофей, який розігрувався упродовж останніх 20 років віддано на зберігання львівському клубу. Також «зелено-білі» упродовж щонайменше одного року будуть володіти і новим Кубком.

Кубок України. Фінал
Луганськ. 28.04.2013
ЛТК - «Енергія» 3:3 (по пенальті 3:2)

ЛТК: Пітуля - Рось, Свірідов, Дзюба, Іванов - Бессалов, Литвинов, Лазикін, Шпигарь, Цапов, Кузь

«Енергія»: Кардаш - Рогачов, Павленко, Овсянніков, Легчанов, - Коваль, Бондар, Макаєв, Якунін,  Чепорнюк(9) - Струк (26), Пічкуров (26) - Кардаш

Голи: Легчанов (22), Павленко (46), Рогачов (47) - Бессалов (25), Свірідов (44), Рось (47)

Пенальті: Рось (0:1), Овсянніков (1:1), Свірідов (1:1, мимо воріт), Рогачов (2:1), Разуванов (2:1, мимо воріт), Якунін (2:1, відбив воротар), Бессалов (2:2), Легчанов (3:2), Шпигарь (3:2, відбив воротар)

Попередження: Кузь (9), Литвинов (19), Рось (36), Разуванов (46)

Вилучення: Кузь (49, друга жовта)

Арбітри: Сергій Дребужан (Мукачево), Сергій Гроховецький (Київ).

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/831-energija-projavyla-harakter-i-zdobula-kubok.html

Просмотров: 517 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz