Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Декабрь » 24 » “Енергія” оформила заявку на “Фінал восьми”
22:55
“Енергія” оформила заявку на “Фінал восьми”

Початок луганського матчу не міг заспокоїти стривожених останніми результатами уболівальників львівської "Енергії”. Перший тайм команда програла цілком заслужено – суперник показав прекрасну налаштованість на дуель з вищоліговим суперником, "замовив” високий темп і змусив гостей рухатися більше, ніж ми могли сподіватися перед важким недільним поєдинком у Харкові.
До негативних першотаймових моментів можна віднести і нереалізацію голевих епізодів - "Енергія” не забила і половини з того, що створила. Після перерви підопічним Миколи Сича вдалося дещо заспокоїти гру, проте не настільки, щоб луганці зовсім не мали моментів. Навпаки, гол чи два господарі могли забити ще, і добре, що вчасно нагодився Кузь – на гол Тарас цілком заслужив своїми діями на майданчику, довівши, що після травми уже виходить на рівень гравця з основної обойми.
Переможні голи "Енергії” стали відображенням ходу заключної частини зустрічі – її уже контролювали "зелено-білі”.
З Луганська до Харкова підопічні Миколи Сича вирушають у пятницю – після ранкової роботи у спорткомплексі "Старт”. 26 грудня команда уже займатиметься у Палаці спорту "Локомотив” першої столиці, наступного дня - проведе останній поєдинок у 2009 році. На східний виїзд узяли і Михайла Романова: вилучений у івано-франкіському поєдинку футболіст півтора тижні тільки тренувався, відбуваючи триматчеву дискваліфікацію, а на харківський матч прізвище кандидата до національної команди уже може бути внесене до офіційного протоколу зустрічі.

ЛТК-2 (Луганськ) - "Енергія” (Львів) – 2:4 (2:1)
24 грудня. Луганськ. Спорткомплекс "Старт”. 200 глядачів.
Судді:
Р. Хоботов (Київ), Ю.Арестенко (Запоріжжя).
ЛТК-2: Савенко - Карбовський, Діденко, Василенко, Воронько - Кузьо-Шпигар-Загородній- Власович. Тренер: Юрій Авакян
"Енергія”:Пітуля (Кардаш, 21) - Кузь, Рогачов, Задорожний, Федюк – Петрушин, Ільницький, Іванов, Струк. Тренер: Микола Сич.
Голи: Карбовський (2), Рогачов (12), Воронько (17), Кузь (30), Петрушин (35), Струк (38).

Коментарі
Микола Сич, головний тренер "Енергії”:
- Прибули до Луганська тільки вночі в день матчу – втома позначилася на стартових діях команди. Суперник натомість був жвавим та енергійним – частково сприяли цьому глядачі, вони непогано підбадьорювали луганців. Воротарське питання "Енергії”? Сьогодні Кардаш кілька разів виручив – побачимо, хто стоятиме у Харкові. "Локомотив” нині на підйомі, але я не бачу проблеми в тому, що вони не грали в середині тижня, а ми проводили кубковий матч. До щільного графіку передостаннього тижня року готувалися заздалегідь. Важливо на передігровому тренуванні промацати покриття харківської арени. Недільний матч буде важким – потрібна повна концентрація та краща реалізація. У Луганську з цим відчували певні проблеми.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=1261
Просмотров: 754 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz