Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Декабрь » 6 » «Енергія» «на класі» здолала «Кардинал»
20:37
«Енергія» «на класі» здолала «Кардинал»
Львівська футзальна «Енергія» удома обіграла «Кардинал-Рівне» - 5:2.

У 8-му турі в «Енергії» було значно менше кадрових проблем, аніж у попередньому матчі. Лише Сергій Тригубець через проблеми зі здоров’ям не зміг зіграти у сьогоднішньому матчі. За винятком Петра Ільківа, усі інші потрапили в заявку. Сергій Якунін, схоже, ще далекий від своїх оптимальних кондицій, а тому в гру він сьогодні не вступав. Компанію на лаві запасних йому склали Павло Пічкуров та Владислав Лисенко.

Гру «Енергія» розпочала у такому складі: Струк-Коваль-Д.Бондар-Макаєв. Багато часу на розкачку «зелено-білим» не знадобилося. Ще не пройшло і хвилини після стартової сирени, як Сергій Коваль вразив ворота Віталія Дєнюжкіна. У цьому голі, вочевидь, провинна голкіпера гостей, який примудрився пропустити м’яч із гострого кута.

Надалі була обопільно гостра гра. Роботи вистачало в голкіперів обох команд. З-поміж львів’ян подвоїти перевагу могли Максим Павленко, Євген Рогачов та Сергій Коваль. Але їм бракувало влучності. У гостей активністю відзначалися Юрій Когут, Андрій Чернієнко та Олександр Бондар. Гол у будь-які ворота виглядав би логічним відображенням гри, адже атакували обидві команди.

На 12-й хвилині «Кардинал» таки зрівняв рахунок. Після пасу Сергія Піддубного в падінні пробив Мар’ян Маринюк. До завершення першого тайму команди обмінялися ще по одному голу. Спершу красень-гол забив Коваль. Він знову пробив із гострого кута, але цього разу в дальній кут. Відразу ж по тому рівняни пішли в атаку із п’ятим польовим. Гра в більшості «Кардиналу» явно не вдавалася, гості просто катали м’яч, не знаючи як наблизитися до воріт Кардаша. Але справу вирішив потужний удар О. Бондаря – 2:2.  

В другому таймі «Енергія» додала, «зелено-білі» заволоділи ініціативою і доволі швидко повели в рахунку. На 22-й хвилині забив Денис Овсянніков, а ще через дві хвилини відзначився Ільдар Макаєв. Втримати переможний рахунок тепер було справою техніки. А з цим у львів’ян проблем не має.

«Кардинал» практично не створював небезпечних моментів поблизу воріт Володимира Кардаша. За 4 хвилини до кінця рівняни кинулися відігруватися із п’ятим польовим гравцем. Але гра в більшості в них знову не пішла. Натомість, господарі забили вп’яте. Гол у свій актив вписав Євген Рогачов. Отож, 5:2 на користь «Енергії».

Екстра-ліга 8 тур
«Енергія» - «Кардинал-Рівне» 5:2 (2:2)
Львів, 06.12.2012

Голи: Коваль (1, 18), Овсянніков (22), Макаєв (24), Рогачов (40) – Маринюк (12), О. Бондар (20).
Попередження: Д. Бондар (24) – О. Бондар (25), Дармовіс (31), Басіч (39).

«Енергія»: Кардаш – Струк - Легчанов (21), Коваль, Д.Бондар, Макаєв - Коваль, Павленко, Чепорнюк, Овсянніков – Лисенко (к), Якунін, Пічкуров

«Кардинал-Рівне»: Дєнюжкін - Гурко - Басіч, О. Бондар, Вершинін, Паршиков, Чернієнко, Танський, Кручок, Ситник, Маринюк, Дармовіс, Піддубний, Когут
Арбітри: О.Банасько (Фастів), Ігор Овчінніков (Сімферополь)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/675-energija-na-klasi-zdolala-kardynal.html

Просмотров: 388 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz