Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Сентябрь » 10 » «Енергія» - ЛТК: «зелено-білі» влаштували розгром
20:00
«Енергія» - ЛТК: «зелено-білі» влаштували розгром
Другу поспіль перемогу у сезоні та першу на очах у своїх уболівальників львівська «Енергія» здобула у матчі із луганським ЛТК. Підсумковий рахунок зустрічі 6:1.

В «Енергії» розпочала гру четвірка Коваль-Павленко-Якунін-Легчанов. Другу четвірку склали Чепорнюк – Рогачов, Бондар – Макаєв. Уже забезпечивши солідний гандикап, наставник господарів задіяв Вершиніна, Тригубця та Струка. До речі про наставника. Станіслав Гончаренко за матчем спостерігав із балкону. Головного тренера «Енергії» за критику керівного складу АМФУ покарано двох-матчевою дискваліфікацією. Також на трибуні намагався підказати підопічним і головний тренер ЛТК Роман Ковальчик. Він дискваліфікований ще у минулому сезоні.

Отож, про сам матч. Його початок був доволі рівним. Небезпечні моменти раз-по-раз виникали поблизу воріт обох команд. На 4-й хвилині гравці ЛТК в районі 10-ї позначки із порушенням правил зупинили Рогачова. Суддя призначив штрафний удар. «Енергетики» вирішили стандарт розіграти. Чепорнюк скинув на Рогачова, а той пробив мимо воріт. На 6-й хвилині Цимбаляк після потужного удару когось із партнерів підправляв траєкторію м’яча, але куля пройшла повз рамку наших воріт. Ще через 4 хвилини Макаєв пробивав із відстані десятим метрів, але знову не точно. А ось перед ударом Легчанова кіпер луганчан не встояв – воротар не зафіксував м’яч у своїх руках, і той впав в кількох сантиметрах за лінією воріт – 1:0. За 7-м хвилин до кінця тайму в пасиві «Енергії» було уже 5 командних фолів. На передостанній хвилині Якунін збільшив кількість фолів до 6. Але Рось із десятиметрового влучив у штангу. І відразу ж в наступній атаці галичани подвоїли перевагу. Красивий гол забив Павленко – 2:0.

Уже на початку другого тайму відбулася зміна у першій четвірці «Енергії» - замість Легчанова на майданчик вийшов Струк. Взагалі, після перерви гості виглядали приреченими. Гостроти в їхніх діях суттєво поменшало. На 28-й хвилині луганчани на підступах до власних воріт порушили правила. У їхньому пасиві з’явився 5-тий командний фол. А львів’яни отримали право на штрафний. Господарі стандарт розіграли. Рогачов віддав Бондарю, той в один дотик передав м’яч Макаєву, а Ільдар переправив кулю у ворота – 3:0. Солідна перевага в рахунку сприяла тому, що «Енергія» спіймала кураж. Галичани вдало комбінували, добре грали у відборі та в атаці. На 9-й хвилині міг відзначитися Рогачов. Але він не реалізував десятиметровий.

За 10-ть хвилин до кінця гри ЛТК задіяв п’ятого польового гравця. А на 34-й хвилині гості «обрізалися» і Чепорнюк вийшов із м’ячем на порожні ворота опонентів – 4:0. Через хвилину врешті атака луганчан завершилася взяттям воріт Лисенка – м’яч, практично, закотив у ворота Бессалов. На майданчику в «Енергії» з’явилася четвірка Вершинін-Тригубець-Струк-Рогачов. На 37-й хвилині Вершиніну поталанило відзначитися – 5:1. А крапку у цій грі поставив за 0,3 секунди до завершення матчу Легчанов. Він реалізував десятиметровий.           

Найкращим гравцем матчу у складі «Енергії» визнано Максима Павленка, а у складі ЛТК – Юрія Дегтяренка.

Екстра-ліга. 2 тур

10.09.2011. Львів. Палац спорту «Галичина»

«Енергія» - ЛТК 6:1 (2:0)

Голи: Легчанов (13), Павленко (19), Макаєв (28), Чепорнюк (34), Вершинін (37), Легчанов (40) – Бессалов (35)

«Енергія»: Владислав Лисенко – Сергій Коваль, Максим Павленко, Валерій Легчанов, Степан Струк – Сергій Чепорнюк, Євген Рогачов, Дмитро Бондар, Ільдар Макаєв, Олександр Вершинін, Сергій Тригубець – Петро Ільків  

ЛТК: Юрій Дегтяренко – Максим Бессалов, Олег Василенко, Ярослав Заворотний, Максим Литвинов, Володимир Разуванов, Артем Рось, Євген Смоловик, Олександр Стрілець, Назарій Цимбаляк, Микита Шпигарь, Тарас Шурак - Савенко Юрій

Судді: Микола Подраний (Житомир), Сергій Конюхов (Житомир).
Інспектор: Валерій Михальський (Київська обл.)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/168-energija-ltk-zeleno-bili-vlashtuvaly-rozgrom.html

Просмотров: 521 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz