Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Апрель » 13 » «Енергія» - «Локомотив»: Післяматчеві коментарі
10:25
«Енергія» - «Локомотив»: Післяматчеві коментарі

Після гри «Енергія» - «Локомотив», у якій львів’яни святкували непросту перемогу з рахунком 2:1, враженнями від матчу поділилися головні тренери обох команд.

Євген Ривкін, головний тренер «Локомотива»
-Важко сказати чи рахунок сьогодні за грою. Потрібно матч переглянути, проаналізувати і зробити висновки. Дуже сьогодні відчували відсутність лідера команди Сергія Журби. Зважаючи на це, мені прийшлося перебудовувати четвірки і, можливо, через це у першому таймі не було добрим взаєморозуміння футболістів. Якби забили б частину своїх моментів у першому таймі, я б говорив по-іншому. Загалом, «Енергія» знаходиться у кращому емоційному стані, чим ми. Це також сьогодні позначилося на грі.

Микола Сич, головний тренер «Енергії»
-За винятком кількох епізодів грою своєї команди у першому таймі задоволений. Як і по рахунку, так і по грі. Мали ще кілька моментів, однак їх не реалізували. У другому таймі добре розіграли вихід із пресинга, коли Іванов та Романов вийшли на одного воротаря суперника. Треба було робити рахунок 3:0, однак не вийшло. Пізніше пропустили доволі курйозний гол, а останні хвилини матчу провели на нервах. Ми мали дві можливості забити у порожні ворота… З таким підбором виконавців зобов’язані бодай забивати одного разу.

-Суперник довго протримався на п’яти фолах…
-Не було потреби загостювати ситуацію до дабл-пенальті. Супернику потрібно було думати як зрівняти рахунок, а не нам як забити ще один гол. Якби ситуація цього потребувала, хтось би йшов в обіграш з надією на фол.

-Наскільки «Енергія» наблизилася до «бронзи»?
-Грати ще вісім турів і уся боротьба ще попереду. Утім, на один крок ми уже приблизилися, адже лишилося грати не дев’ять, а вісім турів.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1459
Просмотров: 732 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz