Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Апрель » 28 » «Єнергія» - «Єнакієвець»: Післяматчеві коментарі
16:00
«Єнергія» - «Єнакієвець»: Післяматчеві коментарі

Після гри «Енергія» - «Єнакієвець», у якій «енергетики» святкували перемогу з рахунком 3:1, враженнями від матчу поділилися головні тренери обох команд.

Юрій Кобзар, головний тренер «Єнакієвця»
-Перший гол ми привезли самі собі. Тут помилилися досвідчені гравці першої четвірки. Утім, варто також врахувати індивідуальну майстерність Сергія Задорожного. Другий гол собі також створили на початку тайму. Такі досвідчені гравці дозволяти собі таких помилок не мають права. А на кого тоді залишається сподіватися, якщо наш досвід припускається таких помилок?
З нашими проблеми, а саме з комплектацією складу, другий гол створив нам труднощі. Думаю, це був ключовий епізод. У другому таймі нам необхідно було підсилювати гру. Випустив на майданчик Краєвського, однак у нього не повністю залікована травма. Це стосується і Рудакова та Богатих, на яких я також не міг розраховувати. Зважаючи на це, звинувачувати когось у поразці я не буду, однак такі помилки, які ми зробити, робити не можна.

Микола Сич, головний тренер «Енергії»
-Після поразки у Донецьку нам необхідно було реабілітуватися. Звичайно, хотілося це зробити якнайкраще, однак найголовніше сьогодні було добитися результату та відновити шестиочкову відстань від «Урагану» у турнірній таблиці. При такій в’язкій грі можна було очікувати будь-якого повороту подій. Думаю, другий гол відіграв свою роль, адже супернику потрібно було думати не тільки про оборону власних воріт, а й про атаку. Чому так багато браку? Пов’язую те з накопиченням втоми. Ми провели багато матчів протягом короткого періоду. Це усе і відбилося на грі.

-Чому не грав Федюк?
-У нього мікротравма. Думаю, до матчу з «Ураганом» він буде уже готовий.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1481
Просмотров: 705 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz