Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Октябрь » 11 » «Енергія» - «Єнакієвець». Післяматчеві коментарі
20:06
«Енергія» - «Єнакієвець». Післяматчеві коментарі

Після гри «Енергія» - «Єнакієвець», у якій львів’яни просто розбили свого суперника з рахунком 7:1, наставники обох команд поділилися враженнями від матчу з прес-службою клубу.

Микола Сич, головний тренер «Енергії»

При рахунку 2:0 вилучення Сергія Задорожного вибило нас з колії, гра після нашої переваги стала рівною. Ми пропустили гол і провели останні хвилини першого тайму провели "на нервах". Утім, у другому таймі ми довели свою перевагу до логічного завершення. Ми реалізували свої моменти і заслужено перемогли.

Якби не вилучення Задорожного, випустили б на майданчик Іванова?
Не можу дати відповідь на це питання. Але скажу, що його голи стали переломними у грі. Радий, що у нас є конкуренція у складі.

Якби перед грою вам сказали, що обіграєте Юрій Кобзаря з рахунком 7:1, повірили б у це?
Звичайно, що ні.

Можна тепер уже сказати, що команда претендує на медалі?
Ще залишилося зіграти чимало ігор у чемпіонаті. Про медалі поговоримо пізніше, зараз це робити ще зарано. Ми тільки у чемпіонаті нагадали свою присутність та претенденство на них.

Юрій Кобзар, головний тренер «Єнакієвця»

Наша команда недоукомплектована досвідченими гравцями, це помітно. Наша молодь є неготовою. Тим гравцям, які є у нас, потрібно багато працювати. Гравці такого рівня не повинні так грати. Такі помилки неприпустимо робити навіть у першій лізі. Шкода, що при рахунку 3:1 ми пропустили дві помилки, чим суперник скористався. Гра тоді була уже зроблена. Загалом, по обстановці у команді, по відношенню гравців до роботи все йшло до такої провальної гри. А гравці цього не розуміють. Наприклад, наша друга четвірка ще взагалі не розуміє як треба грати. А не може не лякати.
energia.lviv.ua

Просмотров: 829 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz