Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Октябрь » 21 » ЕНЕРГІЯ - БАЛТІКФЛОРА - 2:3, УРАГАН - ТВД - 4:3 Післяматчеві коментарі першого ігрового дня "Кубку Галичини"
13:32
ЕНЕРГІЯ - БАЛТІКФЛОРА - 2:3, УРАГАН - ТВД - 4:3 Післяматчеві коментарі першого ігрового дня "Кубку Галичини"
Міхаїл ЖАК, президент ФК "Балтікфлора":

- Наш голікіпер Тьяго Каваларо був просто чудовим. Він відстояв нереальну гру і продемонстрував дивовижні якості, рятуючи команду не один раз. Впевнені дії бразильського голкіпера позитивно передались іншим гравцям, і в основному завдяки Тьяго ми перемогли.

У цьому матчі зіграли троє чеських футзалістів - Кіліян, Крейчі і Вальтер. Хочу окремо відзначити Мартіна Крейчі, який зіграв дуже добре. Ще один чех Крок був на заміні. Ми не пропустили до 35-ї хвилини гри, де основна ставка був спрямована на іноземних гравців, серед яких варто похвалити Гільєрме.

Сама перемога стала для нас несподіваною. Зважаючи, що ми грали експериментальним складом, добре що все закінчилося на нашу користь. Я щасливий! Перемога важлива для морального духу. Такий момент лиш позитивно зміцнить нашу команду.

www.fcbalticflora.cz


Роман КОВАЛЬЧИК, головний тренер ТВД:
- Старт турніру не вдався - 4:3. Ми програли через грубі тактичні помилки деяких гравців. Я просто трошки не розумію, може вони надто були заряджені на гру, тому, напевне, допустили такі помилки. При стандартах - перший гол і четвертий - це просто грубі помилки гравців у грі в захисті. Я все ж таки думаю, що це було зроблено на емоційному фоні, тому що як четвертий гол забили, то це взагалі…

Добре підготувалися обидві команди, був дуже цікавий футбол, горіли очі. Як одна, так й інша команда, дуже тактичні підковані. Гадаю, вболівальники отримали море задоволення. По реалізації сьогодні сильнішою була команда "Ураган", але, якщо прорахувати гольові моменти, і скільки не реалізувала наша команда. Адже у нас однозначно було на декілька моментів більше. Плюс ще Ципун дуже виручив свою команду, проявив себе молодцем.


Всі зіграли добре, віддача гравців була хороша. Хотілося, звичайно, в перший день внести інтригу, зігравши внічию, щоб ще всі мали шанси. Важко тепер буде в "Урагану" забрати очки, але в них ще попереду матч з "Енергією", а це також команда, яка, вважаю, може зробити фурор. Тож, як прогнозувалося, все вирішиться в останній грі між "Ураганом" та "Енергією". Всяке може бути, бо ми готуємося до гри із земляками. Завтра дамо пограти тим гравцям, які сьогодні з деяких причин не мали багато ігрового часу на майданчику.


Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- По сьогоднішній грі дуже складно говорити. Ми зіграли трьома "четвірками". Одним можливо важкувато виходити в другому таймі, інші - грали на початку, а потім я їх випустив наприкінці. Зараз у нас поки така невизначеність...

Ми повели два м'ячі, а потім таких два таких безглуздих голи пропустили - такого не має бути. Наприклад, коли ми пропустили третій м'яч, бо ще не обговорили чітке розміщення бразильців при стандартах і діях в захисті. В принципі, якщо ми виграли, то це означає, що ми грали добре, адже ТВД - також не проста команда, не новачки і не хлопці для биття.


Добре, що є такий турнір, протягом якого ми можемо подивитися - що і як, кого ставити, як формувати четвірки. Будемо по-різному пробувати. Ще раз кажу, що результат є результат. Це важливо, нехай і в товариському турнірі.



Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК "Ураган"
Просмотров: 631 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz