Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Декабрь » 8 » «Енергія-2» сильніша за «Ураган-2»
11:40
«Енергія-2» сильніша за «Ураган-2»
«Енергія-2» здобула чергову перемогу у першій лізі, впевнено вдома обігравши івано-франківський «Ураган-2» - 4:1.

Матчі перших команд «Енергії» та «Урагану» завжди викликають особливий інтерес у вболівальників. Коли б команди не грали, такі поєдинки мають особливий підтекст. Немає сумнівів у тому, що і гравці других «енергетичних» команд розуміли для себе: у такому матчі перемогти дещо важливіше, аніж у будь-якому іншому.

Хоч і обидві команди доволі обережно розпочали матч, перший тривожний дзвіночок пролунав біля воріт гостей. Помилка Тараса Рудавця ледь не завершилася фатально. На щастя для гостей, кращий бомбардир «Енергії-2» Михайло Грицина не влучив у ворота з лінії воротарського майданчика. Гості відповіли майже образу і не менш небезпечно. Це той-таки Рудавець та Ігор Кушецький не поділили м’яча у штафному «енергетиків» у момент було втрачено. У цьому епізоді не обійшлося і без майстерності воротаря Андрія Пітулі.

Хоч і на майданчику була більш-менш рівна гра, небезпека біля воріт обох команд виникала регулярно. Яскравий цьому приклад – удар досвідченого Олександра Косенка у стійку метрів з 9-ти. Якщо у цьому епізоді гостям пощастило, то у наступному – ні. Брати Грицини розіграли комбінацію немов по нотах. Микола потужно прострілив на дальню стійку, де чатував Михайло – 1:0.

Забивши один гол, «Енергії-2» доволі швидко вдалося розвинути свій успіх. Це Олександр Косенко вивів на побачення з Віталієм Біровим Владислава Мазура. «Енергетик» з кількох матчів ростріляв воротаря – 2:0 на екваторі першого тайму. Забивати третій гол у матчі міг Лямін Хіреш. Утім, свій момент Хіреш-сташий не реалізував – після його пострілу «сфера» оминула ворота.

«Ураган-2», який до слова у цьому матчі грав не двома, а трьома четвірками, також регулярно створював проблеми господарям. При рахунку 2:0 гості втратили стовідсотковий момент скоротити розрив у рахунку. Василь Баланик завершував вихід «Урагана-2» 3 в 1 і поцілив у стійку. Ще один шанс пробити Андрія Пітулю франківці отримали наприкінці першого тайму, коли за шостий фол суперника били дабл-пенальті. В цьому епізоді забити гостям також не вдалося – Орест Боргун з 10-метрового не влучив у ворота.

На початку другого тайму «Енергії-2» втретє вдалося пробити Віталія Бірова. Атака «Урагана-2» завершилася гольовою контратакою суперника. Вихід 2 в 0 «розкатали» Владислав Мазур та Михайло Грицина – перший віддав передачу, а другий забив у порожні ворота.

При рахунку 3:0 чудові нагоди зміцнити перевагу львів’ян втратили Мазур та Грицина-старший. Перший не реалізував побачення з Біровим, а удар другого був у стійку.

Рахунок 3:0 на користь «Енергії-2» дозволяв гостям побувати свою гру на контратаках, віддавши ініціативу супернику. «Ураган-2» ламав позиційну оборону суперника як міг, проте франківцям в атаці не таланило. Більше того, підопічні Івана Скіцка регулярно наражалися на контратаки суперника. Краще за інші діяля друга четвірка «Урагана-2» (Корсун,Пелех, Миколюк, Лясковський), проте з завершальним ударом справи і у цій четвірці були кепськими.

Коли «Ураган-2» не міг забити перший гол, «Енергія-2» забила четвертий. Віталій Ковальчук віддав передачу на Хіреша-молодшого, який, влучно пробивши в дотик, фактично зняв питання про переможця та переможеного.

За 3:47 до завершення матчу забивати гол престижу «ураганівці» пішли з п’ятим польовим гравцем. Розіграли «зайвого» гості доволі швидко. Автором голу став Павло Миколюк, який, до слова у цьому матчі, виглядав справжнім лідером своєї команди. Попри це, гол Миколюка нічого не змінив. «Енергія-2», хоч і мала ще моменти для п’ятого гола, більше не забивала, натомість «Ураган-2» також на більше не вистачило.

«Енергія-2» (Львів) – «Ураган-2» (Івано-Франківськ) – 4:1 (2:0)
«Енергія-2»: Пітуля, Косенко, Мик. Грицина, Мих. Грицина, Мазур, - Джавала, Я. Хіреш, Л. Хіреш, Ковальчук, - Ліщинський, Дудаш
«Ураган-2»: Біров,Рудавець, Зварич, Ярий, Кушецький, - Корсун, Пелех, Миколюк, Лясковський,- Королишин, Баланик, Боргун, Горбатий
Арбітри: О. Дем’янюк (Рівне), В. Гарасимків (Ковель)
Третій арбітр: І. Вишиваний (Львів)
Голи: Мих. Грицина, 9, 22, Мазур, 10, Я. Хіреш, 32, - Миколюк, 36
Нереалізований дабл-пенальті: Боргун, 18
Попередження: Мазур, 9

Прес-служба СК "Енергія"

Просмотров: 450 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz