Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Ноябрь » 3 » «Енергія-2» познущалася над «Говерлою»
13:21
«Енергія-2» познущалася над «Говерлою»
Старт «Енергії-2» у першій лізі вийшов більш, ніж результативним. У палаці спорту «Галичина» львів’яни не помітили ужгородську «Говерлу». У ворота суперника команда Ігоря Костюка вколотила 15 голів, натомість пропустила у власні лише 5.

З перших хвилин зустрічі команди запропонували один одному високий темп гри, який намагалися протримати увесь перший тайм. Утім, ужгородські футболісти тактику розміну ударами вибрали помилково. Перша четвірка «Енергії-2», за яку виступали Тарас Кузь, Михайло та Микола Грицини, а також Владислав Мазур, своє грою почергово стирали суперника з майданчика.

Оборона гостей завядки вдалим діям воротаря Григорія Айрапетова трималася до сьомої хвилини поєдинку. Саме тоді і прорвало Михайла Грицину (на фото), який протягом однієї хвилини двічі розписався у воротах суперника. Наступним черга забивати настала у Кузя. Тарас, замкнувши передачу Миколи Грицини, зробив рахунок 3:0.

Отримавши три м’ячі у власні ворота, гості з Ужгрода не змінювали своєї тактики. Гравці «Говерли» не боялися захоплюватися атаками та оголювати власні тили. В одній з атак, коли «Говерла» не релазіувала вихід сам на сам з Пітулею, посипалося ще кілька голів у ворота гостей. Капітан «Енергії-2» Богдан Джавала зробив рахунок 4:0, після чого своє слово знову сказала перша четвірка. Владислав Мазур, Микола та Михайло Грицини зробили рахунок 8:0 на користь своєї команди у першому таймі. Словом, у першій половині гри, як і, зрештою, у другій, на майданчику була лише одна команда.

Відмінно свій час у грі провів і Андрій Пітуля. Голкіпер «Енергії-2» у кількох епізодах по-справжньому виручав свою команду.

При рахунку 8:0 після першої половини матчу залишалося лише запитання з яким рахунком «енергетики» розгромлять своїх суперників. Звісно, така перевага львів’ян дозволила головному тренеру Ігорю Костюку експериментувати зі складом. У другому таймі одразу кілька молодих гравців «Енергії-2» дебютували у першій лізі.

З початком другої 20-хвилинки господарі вирішили остаточно добити відверто не найсильнішого суперника. Богдан Джавала (двічі), Микола Лещишин, Михайло Грицина, Владислав Мазур і Тарас Кузь зробили рахунок більш, ніж розгромним – 14:0. На такий перебіг подій на майданчику головний тренер «Говерли» реагував спокійно. Казав хлопцям грайте, мовляв, рано чи пізно таких розгромів будете уникати.

До завершення матчу у складі «Енергії-2» вийшли ще кілька гравців, які не брали участі у цьому матчі, а сам поєдинок команди відверто догравали. Гостям таки вдалося забити кілька голів престижу, однак вони аж ніяк не вплинули на хід подій на майданчику. До того ж, деякі м’ячі у ворота львів’ян влітали тоді, коли там не було воротаря. «Енергетики» спробували гру з п’ятим польовим гравцем, яка відверто показала, що у цьому компоненті гри потрібно ще багато працювати.

Загалом, матч подарував вболівальникам аж 20 голів. З рахунком 15:5 легку перемогу святкували гравці «Енергії-2». Утім, матч з «Говерлою» - мабуть, не той, коли треба радіти за успішний спортивний результат. Команді потрібно готуватися до матчів зі сладнішими суперниками, а «Говерлі» слід проаналізувати свої помилки і ще раз задуматися над тим, чи не зарано команда вийшла на рівень Першої ліги.

Перемога у дебютному турі Першої ліги стала чудовим подарунок для головного тренера «Енергії-2» Ігоря Костюка. 30 жовтня Ігор Антонович стяткував свій День народження, відтак, мабуть, найбажаніший подарунок отримав на два дні пізніше...

Перша ліга. Перший тур
«Енергія-2» (Львів) – «Говерла» (Ужгород) – 15:5 (8:0)
«Енергія-2»: Пітуля (Дичаківський, 21(Мірзаєв, 31) – Мих. Грицина, Мик. Грицина, Мазур, Кузь – Косенко, Джавала, Лещишин, Ковальчук, - Білик, Ліщинський, Хіреш
«Говерла»: Айрапетов, - Кузьма, Лукияник, Пиняшко, Цигак – Назаренко, Костянтинець, Пеца, Дудаш, - Головчак, Бицюк
Голи: Мих. Грицина, 7,8, 20, 24, Кузь, 9, 26, Джавала, 10, 21, 23, Мазур, 13, 19, 25, Мик. Грицина, 16, Лещишин, 23, Ліщинський, 37 – Головчак, 31, Дудаш, 35, 36, Кузьма, 39, 40.
Попередження: Лещишин, 38
Арбітри: Ярослав Вовчок (Івано-Франківськ), Владислав Крашенінніков (Калуш)
Третій арбітр: Богдан Кіндій (Львів)
Спостерігач арбітражу: Віктор Юзик (Івано-Франківськ)
Хронометрист: Іван Вишиваний (Львів)

Прес-служба СК "Енергії"

Просмотров: 451 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz