Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Октябрь » 20 » "ЄНАКІЄВЕЦЬ" - "УРАГАН". ПІСЛЯМОВА
01:27
"ЄНАКІЄВЕЦЬ" - "УРАГАН". ПІСЛЯМОВА
Олександр ХУРСОВ, гравець "Єнакієвця":
- Сьогодні була дуже важка гра, з гарним суперником, який не бажав поступатися. У нас були проблеми зі складом, особливо у воротарській лінії. Але все-таки якось зіграли, і я вважаю цю нічию гідним результатом.

- Сьогодні команда програвала по ходу зустрічі, але в підсумку переламала хід гри і врятувала очко. За рахунок чого це вдалося?
- Я думаю, що перш за все, нам це вдалося зробити за рахунок характеру. Ми після пропущеного гола змогли зібратися і постарались змусити суперників помилятися. Судячи з того, що ми змогли зрівняти рахунок, нам це вдалося.

- Однак в останні хвилини "Єнакієвець" висів на фолах, і ще невідомо, чим би все скінчилося, якби команда отримала шостий фол.
- Але, повторюся, за рахунок характеру і дисципліни ми змогли цього уникнути. До того ж, на останніх хвилинах ризик порушити правила був більше в "Урагану", ніж у нас.

- "Єнакієвець" вже відійшов після поразки у Львові?
- Думаю, ця поразка нас має струснути. Вже сьогодні було видно проблиски тієї гри, яку повинен показувати "Єнакієвець". Але поки наша гра - все-таки далека від ідеалу. Тим не менше, я думаю, що ми вже знаходимо ту гру, якої нам не вистачає.

Раміс МАНСУРОВ, гравець "Урагану":
- Гадаю, ми радше втратили два очки, ніж здобули одне. Адже могли, в принципі, і перемогти, але трохи не пощастило.

- Не виникала в підсвідомості думка, що з "Єнакієвцем" цього разу буде грати значно складніше, адже ця команда сьогодні готова була довести своїм уболівальникам, що розгром у Львові був випадковістю?
- Звичайно, коли команда програє з таким розгромним рахунком, то потім вона виглядає мотивованою, а поранений звір, як відомо, небезпечний подвійно. Але ми ні в якому разі не недооцінювали "Єнакієвець", оскільки вдома ця команда грає дуже добре. І ми готувалися до того, що буде непросто.

- Рамісе, як пройшла адаптація в "Урагані"?
- В принципі, нормально. Я поки не бачу ніяких складнощів, які б ускладнили мою адаптацію. Тим більше, я вже провів у команді якийсь час, і ніякого дискомфорту не відчуваю. Так що, слава Богу, скаржитися нема на що.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, "Горлівські Відомості"

ИСТОЧНИК: http://www.uragan.if.ua/news/index.php?show_news=1255940094.59847385241777383963727067823488&news_section=50%2048%2048%2057
Просмотров: 845 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz