Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Июнь » 2 » Екстра-ліга визначила найкращих
08:47
Екстра-ліга визначила найкращих
Керівники клубів Екстра-ліги визначили лауреатів сезону 2011-2012 років.

 

 

Найкращий воротар – Євген Іваняк

 

Найбільшу кількість голосів у змаганнях воротарів отримав кіпер харківського «Локомотиву» Євген Іваняк. Його суперника у опитуванні були кіпери львівської «Енергії» Владислав Лисенко і івано-франківського «Урагану» Кирило Ципун.

 

Але все ж переміг Іваняк. Євген дійсно провів блискучий сезон. Не в останню чергу саме завдяки його блискучим сейвам харківський «Локомотив» до останнього боровся із «Енергією» за золоті нагороди. Також не останню роль у його перемозі зіграв і партнер по команді Дмитро Литвиненко, адже маючи за спиною ще одного висококласного воротаря, Євгену весь час потрібно було тримати себе у тонусі.

 

Крім Екстра-ліги Євген проявив себе і на чемпіонаті Європи у складі збірної України. Хоча синьо-жовта дружина й припинила свій шлях у чвертьфіналі, але ж не винуватий Іваняк, що його партнери не вміють бити пенальті, він виручав як міг.

 

«Все ж трохи сумно, що ми посіли не перше місце. Звичайно, якщо порівняти із минулим роком, то ми зробили крок вперед, але ми готові були зробити й два. Десь не взяли ті очки, які нам дозволили взяти перше місце. Щодо нагороди особистої, то на даний момент, в Україні, як мінімум трьох воротарів можна виділити, які достойні нагороди. Перш за все подякую колективу. Кажуть, що воротар це півкоманди,але таке буває в одиноких випадках. Головне – це злагоджені дії оборони»

 

Довідка

Іваняк Євген Вікторович

Народився 28 вересня 1982. Воротар харківського «Локомотиву» і збірної України.

Виступав також за команди ЗНТУ-ЗАЗ (Запоріжжя), "Запоріжкокс" (Запоріжжя), "Сіал-Джет-Дніпроспецсталь-2" (Запоріжжя), "Інтеркас" (Київ), "Метрополітен" (Київ), "Тайм" (Львів).

 

Найкращий бомбардир – Максим Павленко

 

Після трирічної паузи Максим знову повернувся на вершину бомбардирського реєстру. Цього року Максим дійсно виглядав, як машина по забиванню голів. 26 голів у 24-ох матчах чемпіонату, результат, який вартий поваги. Конкурентів у Павленка практично не було, адже він випередив Сержао, який посів друге місце, на цілих десять голів.

 

Для Максима це вже четверта перемога у бомбардирській гонці. У 2009 році Максим ставав кращим у чемпіонаті України, а до цього Максим двічі був найкращим бомбардиром чемпіонату Казахстану у складі клубу із Актобе.

 

«Головне не те, що я став найкращим бомбардиром. Головне, що ці голи, які я забив допомогли команді завоювати титул чемпіона України», - прокоментував свою перемогу Максим.

 

Довідка

Павленко Максим Михайлович

Народився 15 вересня 1975. Гравець львівської «Енергії» і збірної України.

Виступав за клуби: "Інтеркас" (Київ), "Шахтар" (Донецьк), ЛТК (Луганськ), «Актобе-БТА» (Актобе), "Тайм" (Львів)

 

Найкращий гравець – Валерій Легчанов

 

Беззаперечний лідер «Енергії» Валерій Легчанов один із тих, хто викував для «енергетиків» золоті нагороди. Саме Легчанова можна назвати «серцем» команди, так званим двигуном. Ще від того часу, як Станіслав Гончаренко запросив його у «Тайм», гра першої четвірки завжди будувалась через Легчанова. Цього разу у опитуванні Легчанов переміг у боротьбі із своїми партнерами по команді Максимом Павленком, Денисом Овсянніковим, та партнером по збірній України і гравцем «Єнакієвця» Валерієм Зам’ятіним.

 

Дещо змазаним для Легчанова вийшла кінцівка сезону, яку він пропустив через травму, але все рівно його партнери змогли здобути чемпіонський титул.

 

«Мені дуже приємно, що мене обрали найкращим гравцем. Це перша подібна нагорода у мене. Сезон вийшов дуженеординарним. Перший такий у моїй кар’єрі. Якщо взяти ігри за збірну, то в деякі місяці у нас було 11 ігор, а потім могла бути перерва. Через це можливо і отримав травму. Хочу якнайскоріше повернутись на майданчик, бо із трибуни дивитись дуже важко», - відзначив Валерій Легчанов.

 

Довідка

Легчанов Валерій Акіндінович

Народився 13 лютого 1980 року. Гравець львівської «Енергії» і збірної України

Виступав за клуби: "Орсільмаш" (Оріхів), "ДДАУ-Бересфорд" (Дніпропетровськ), "Будівел" (Дніпропетровськ), "Титан" (Покровське), "Тайм" (Львів)

 

Найкращий тренер – Станіслав Гончаренко

 

Рульовий чемпіонів України львівської «Енергії» визнаний найкращим тренером. Це й справедливо, адже лише переможці можуть бути найкращими. Станіслав Олександрович після річної перерви повернув собі чемпіонський титул, здобувши його вже з третьої командою в Україні. До цього Станіслав Гончаренко приводив до чемпіонського титулу київський «Інтеркас» і львівський «Тайм».

 

Тепер після річної перерви Станіслав Олександрович привів до перемоги і львівську «Енергію».

 

Суперниками Станіслава Гончаренка були тренери луганського ЛТК Роман Ковальчик і харківського «Локомотиву» Євген Ривкін.

 

Довідка

Гончаренко Станіслав Олександрович

Народився 1 листопада 1960 року. Головний тренер львівської «Енергії»

Тренував команди: «Інтеркас» (Київ), «Тайм» (Львів).

 

Найкращий молодий гравець – Володимир Разуванов

 

Про Володимира Разуванова, як про міні-футболіста дізнались на початку 2010 року, коли його заявив донецький «Шахтар». Тоді він ще не багато часу проводив на майданчику, а згодом Разуванов додавав у грі і з розпадом донецького клубу Володимир перейшов у луганський ЛТК. Тут вже Володимир стабільно почав виходити у стартовому складі. А цього року Разуванов 10 разів відзначився у воротах суперника, а його бенефісом став хет-трик у ворота івано-франківського «Урагану».

 

Суперництво Володимиру склали гравці івано-франківського «Урагану» Петро Шотурма та Назар Королишин. Про свою перемогу Володимир Разуванов дізнався тільки під час телефонної розмови у якій він відразу й прокоментував сезон: «Я вважаю сезон успішним. Хлопці молоді, відчули смак перемоги. На кожну гру стали більше настроюватись. Як не як ми двічі обіграли минулорічного чемпіона України «Ураган». Звичайно, можна було поборотись і за 4-те місце, втрачали очки, які повинні були брати. Радий, що став найкращим молодим гравцем, але все ж хотілось, щоб я не індивідуально був кращим, а реально допоміг команді».

 

Довідка

Разуванов Володимир Сергійович

Народився 1 серпня 1992 року. Гравець луганського ЛТК і молодіжної збірної України.

Грав за команди: «Шахтар» (Донецьк), ЛТК-2 (Луганськ)

ИСТОЧНИК: http://extra-liga.org.ua/extra-ligue/857-1
Просмотров: 530 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Июнь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz