Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Октябрь » 6 » «Екстра-ліга» допомагає збірній
10:18
«Екстра-ліга» допомагає збірній
чора, 3 жовтня, відбулись чергові Загальні збори засновників АФКУ «Екстра-ліга».

 


На зборах були присутні керівники п’ятьох клубів Екстра-ліги: Олександр Стефанків («Енергія»), Володимир Валявка («Кардинал-Рівне»), Олександр Бубен («Ураган»), Павло Некрасов («Локомотив») і Роман Перадзе («Моноліт»). На жаль, через поважні причини не прибули на збори президент «Єнакієвця» Андрій Новіков і президент «ЛТК» Юрій Шацький. Крім керівників клубів, на зборах були присутні представники Екстра-ліги: президент Степан Мельничук, спортивний директор Валентин Вакула і директор з правових питань та маркетингу Володимир Гримайло, а також президент АМФУ Генадій Лісенчук. Головою Загальних зборів був обраний президент харківського «Моноліту» Роман Перадзе.


Першим питанням на Загальним зборах було схвалено і підписано Меморандум про етику, повагу та ділову репутацію АФКУ «Екстра-Ліга», яким закладено етичні та моральні засади функціонування та діяльності усіх суб’єктів АФКУ «Екстра-Ліга», а також визначено основу для формування ділової репутації самої АФКУ «Екстра-Ліга». Клубам рекомендовано ознайомити з текстом Меморандуму гравців, тренерів, офіційних осіб та працівників клубів (команд).


Взято за основу запропонований План роботи Секретаріату АФКУ «Екстра-ліга», а також визначено, що клуби повинні в строк до 1 листопада 2011 року у разі наявності надати до нього свої власні пропозиції.


Третім питанням порядку денного було визначення складу Дисциплінарно-правової комісії АФКУ «Екстра-Ліга» у кількості 5-ти осіб, яка вирішуватиме питання про притягнення до відповідальності усіх суб’єктів «Екстра-Ліги» за порушення норм статутних, регламентних та інших нормативних документів АФКУ. Головою комісію було обрано Калитенка В’ячеслава Андрійовича, заступником голови став Вакула Валентин Іванович, членами комісії обрані Чехун Федір Володимирович, Шестаков Володимир Юрійович і Шайтанов Олег Миколайович.


Також оголошено конкурс для претендентів на обіймання посади Президента АФКУ та визначено вимоги для кандидатів на цю посаду, інформація про який буде розміщена на сайті АФКУ 10 жовтня 2011 р.


З робочих моментів були урегульовані розміри оплати добових для арбітрів, інспекторів та делегатів, що обслуговують матчі АФКУ «Екстра-Ліга», а також встановлені розміри оплати праці інформатора та робочого залу, що обслуговують матчі АФКУ «Екстра-Ліга».


Також Загальні збори прийняли рішення відносно ситуації, що склалася навколо передачі прав на проведення Чемпіонату України «Екстра-Ліга», а також визначили перелік осіб, які уповноважені без довіреності брати участь у засіданнях Загальних зборів.


Крім цього, Загальні збори прийняли рішення про фінансову підтримку національної збірної України з футзалу під час проведення товариського матчу у м. Рига (Латвія).

ИСТОЧНИК: http://www.extra-liga.org.ua/main-news/156-zagalni-zbory#/

Просмотров: 605 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz