Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Март » 14 » Екстра-ліга. Цифри і факти 22 туру
01:41
Екстра-ліга. Цифри і факти 22 туру
У 22 турі зіграни всі 3 матчі. Дві перемоги в господарів, одна — на рахунку гостей. Усього в 66 матчах чемпіонату господарі перемагали в 40 матчах, гості — в 19. 7 матчів завершилися внічию.

■ У цих матчах забито 24 м’ячі. 15 на рахунку господарі майданчика, 9 — гостей. Середня результативність туру — 8 голів за гру. Всього в чемпіонаті забито 358 м’ячів. Господарі забили 204, гості — 154. Середня результативність чемпіонату 5,42 м'яча за гру.

■ «Ураган» переміг у чемпіонаті вчетверте пропустивши першим. Усього в чемпіонаті зафіксовано 13 вольових перемог.

■ Уже третій матч поспіль перемагає «Ураган». Також івано-франковська команда не програє вже п’ятий матчів поспіль. Найтриваліша безпрограшна серія в чемпіонаті в харьковського «Локомотива» — 7 матчів.

■ Багатим був тур і на дублі. П’ять гравців забили два м’ячі в одному матчі. Відзначились Мар’ян Маринюк («Кардинал-Рівне»), Артем Рось («ЛТК»), Андрій Сімка («Ураган»), та два гравці «Єнакіївця» Віталій Нестерук та Ромаріо. До речі, Артем Рось наздогнав за кількістю дублів у чемпіонаті Андрія Чернієнка та Олександра Хурсова. На рахунку гравців по три дублі.
Цікаво, що вже п’яту гру поспіль без забитого м’яча не залишає поле Андрій Сімка. В цих матчах гравець «Урагана» забив вже 10 м’ячів.

■ Арбітри в цих трьох матчах показали 7 жовтих карток. Усього в чемпіонаті в пасиві гравців 9 вилучень і 156 жовтих карток. Найменше «гірчичників» отримали гравці «Ураганц» — 19, найбільше — гравці «ЛТК» — 34. Частіше в чемпіонаті червоні картки отримали гравці львівської «Енергіїї» — 3.

■ Щодо ювілеїв, то матч із «ЛТК» став 250 для «Урагана» в чемпіонатах України. Свій 25-й м’яч у чемпіонатах України забив бразильський легіонер «Єнакієвця» Ромаріо. Також 25- й м’яч у вищій лизі забив гравець «Кардинала-Рівне» Юрій Когут. Його партнер по команді Олександр Бондар забив свій 85-й м’яч у чемпіонатах України. Лише 10-й гол на рахунку Дмитра Калукова («Спортлідер+»).

Сергій ЧАЙКА, «Український футбол».
Просмотров: 515 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz