Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Сентябрь » 16 » Екстра-ліга. Анонс 3-го туру
09:54
Екстра-ліга. Анонс 3-го туру
Представляємо до Вашої уваги анонс третього туру 19 Чемпіонату України серед команд вищої ліги "Екстра-ліга"У суботу, 17 серпня, відбудуться поєдинки третього туру Екстра-ліги.

Хто здобуде перші очки?
Стартуватиме тур у Рівному, де «Кардинал» прийматиме луганський ЛТК. Обидві команди невдало розпочали сезон, зазнавши двох поразок вже на старті. Рівняни у перших турах встигли зіграти із двома фаворитами сезону і найкращими командами минулого року. Підопічні Сергія Піддубного спочатку програли вдома «Енергії» 1:3, а у другому турі на виїзді поступились «Урагану» 2:7.
Луганчани ж у обох поєдинках пропустили по шість голів. У першому турі вдома проти «Єнакієвця» вони відповіли двома пострілами, а «Енергії» зуміли забити один гол. Таким чином, цим командам треба здобувати очки. Саме таку можливість вони матимуть у суботу. Деяка перевага все-таки на боці рівнян, адже їх палко підтримуватиме місцева публіка. Єдиною втратою «Кардиналу» є Віталій Танський, який за червону картку у матчі першого туру, отримав два поєдинки дискваліфікації і не зіграє у звітній грі.
На головне питання, хто здобуде очки, ми матимемо відповідь вже близько 15.00 суботи.
Битва у Франківську
Центральний матч туру без сумніву відбудеться у Франківську, де зійдуться призери минулого сезону і фаворити цього чемпіонату івано-франківський «Ураган» і харківський «Локомотив». Обидві команди зіграли по одному матчу і здобули впевнені перемоги: «Ураган» 7:2, а «Локомотив» 7:0.
А минулого року підопічні Сергія Гупаленка, не зважаючи на те, що стали потім чемпіонами, так і не спромоглись забити гол у ворота «Локомотива». У першому колі «Ураган» програв перед власними уболівальниками 0:3, а у другому колі, зазнав ще більшої поразки 0:4 вже у Харкові. Так що господарі будь-що намагатимуться взяти реванш. Але і підопічні Євгена Ривкіна старатимуться відірватись від конкурента на три очки.
Важкий виїзд «Енергії»
Третій поєдинок туру відбудеться у Першій столиці, де «Моноліт» зустрічатиметься із львівською «Енергією». Команди кардинально по-різному розпочали сезон. «Енергія» здобула дві перемоги 3:1 над «Кардиналом» і 6:1 над ЛТК. А «Моноліт» за два поєдинки ще не забив жодного голу. Харків'яни програли землякам із «Локомотива» 0:7 і «Єнакієвцю» 0:3. Таким чином підопічним Віталія Чернишова пора вже набирати ходу, а то потім можна і не вибратись із дна. «Енергетики» також не збираються втрачати очки, адже їхнє завдання як завжди незмінне - це перемога у чемпіонаті.
Щодо попередніх ігор між цими командами, то у Харкові «енергетикам» завжди було важко здобути перемогу. Минулого року львів'яни перемогли мінімально 1:0. І то цей єдиний гол гості забили лише на 36-ій хвилині. У сезоні 2009-2010 років «енергетики» також у важкому поєдинку перемогли 5:3, а от у першому чемпіонаті для «Моноліта», харків'яни зуміли зіграти внічию 1:1.

 

Анонс 3-го туру

17 вересня

«Кардинал-Рівне» (Рівне) - ЛТК (Луганськ)

13.00. Рівне. ДЮСШ-5

Арбітри: Руслан Хоботов (Київ), Дмитро Беспорочний (Харків)

«Ураган» (Івано-Франківськ) - «Локомотив» (Харків)

15.00. Івано-Франківськ. Зал коледжу фізвиховання

Арбітри: Олег Іванов (Дніпропетровськ), Віталій Поляков (Кривий Ріг)


«Моноліт» (Харків) - «Енергія» (Львів)

16.00. Харків. ПС «Локомотив»
Арбітри: Андрій Івашина, Ігор Кравченко (обидва - Суми)

 
Бомбардири: Сержао, Валентин Цвєлих (обидва «Ураган»), Сергій Журба, Микола Білоцерківець (обидва - «Локомотив), Валерій Легчанов, Максим Павленко (обидва - «Енергія»), Олег Мірошник, Олександр Хурсов, Дмитро Сільченко (усі - «Єнакієвець») - по 2.

Матчі пропускають: Віталій Танський («Кардинал-Рівне»), Денис Овсянніков («Енергія»).

 

Володимир КРУПЧУК. Екстра-ліга

 
Просмотров: 534 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz