Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Сентябрь » 22 » "Екстра-ліга". 2 тур. Анонс
10:59
"Екстра-ліга". 2 тур. Анонс
Посилання на прямі трансляції будуть доступні на нашому сайті.


«Локомотив» (Харків) - «Ураган» (Івано-Франківськ)


Харків, 22.09.2012

Спорткомплекс «Локомотив» ім. Кірпи

Початок матчу: 15.00

Арбітр: Гора Г. (Київ)

Другий арбітр: Коваленко О. (Донецьк)

Інспектор, делегат: Жовтоног О. (Дніпропетровськ), Єлшанський (Суми)


Не встигли шанувальники футзалу пережити перепитії першого туру, як на носі вже другий тур чемпіонату України з футзалу «Екстра-ліга». Як завжди нас чекають цікаві матчі за участю кращих футзальних клубів країни. На цьому тижні ми з вами вперше побачимо Локомотив, який приймає Івано-Франківський «Ураган». Минулий тур волею календаря Локомотив пропускав, це дозволило залізничникам провести два спаринги з однією з кращих команд Росії - Діною (Москва). Обидва матчі закінчилися внічию 0:0 і 2:2. І, як сказав, головний тренер Локомотива Євген Ривкін «Ми провели ці матчі - здорово. Ми побачили свої помилки. Якщо ми не перемогли, значить, вони були. Постараємося по можливості їх врахувати до початку нового чемпіонату.» Масло у вогонь підливає і той факт, що минулу свою гру Ураган начисто програв. Напевно майбутній матч з Локомотивом буде розцінюватися як реабілітація.


Обидва суперника не потребують представлення, Ураган - екс чемпіон України. Локомотив - віце чемпіон України. Матчі між цими суперниками завжди викликають підвищений інтерес у глядачів. Що й казати якщо на домашні матчі цих команд збираються повні зали вболівальників. Немає сумнівів, що цей матч не стане виключенням.



«ЛТК» (Луганськ) - Енергія (Львів)

Луганськ, 22.09.2012

Спорткомплекс «Старт»

Початок матчу: 12.00

Арбітр: Іванов О. (Дніпропетровськ)

Другий арбітр: Поляков В. (Кривий-Ріг)

Інспектор, делегат: Олійник В. (Київ), Симонов В. (Харків)



Ще однією окрасою другого туру буде гра ЛТК-Енергія

Старт краще вийшов у ЛТК, якому вдалося вивезти з Івано-Франківська переконливу перемогу. Тим самим команда підняла планку. Напевно в цьому сезоні луганчани мають намір вступити в боротьбу за медалі, а гра проти чемпіона країни - Енергією буде служити певним подразником. Адже для Енергії цей матч теж своє випробування на міцність, минулу свою гру в Рівному львів'яни зуміли звести у нічию лише під завісу матчу. Як будуть розвиватися події в Луганську ми дізнаємося зовсім скоро.



«Кардинал-Рівне» (Рівне) - Спортлідер + (Хмельницький)

Рівне, 22.09.2012

Спорткомплекс «ДЮСШ-4»

Початок матчу: 14.00

Арбітр: Банасько О. (Фастів)

Другий арбітр: Лютий А. (Львів)

Інспектор, делегат: Савицький В., (Бориспіль), Завальний В. (Київ)



Ще один матч, який пройде в рамках другого туру Екстра-ліги, це Кардинал Рівне - Спортлідер +. Примітний цей матч тим, що в ньому буде грати нова команда Екстра-ліги - Спортлідер +. Минулу свою гру новачки програли вдома Єнакієвцю, тепер же їм належить вояж до Рівного. Неозброєним поглядом видно брак взаєморозуміння між гравцями Спортлідера, зате так само видно і відмінний настрій, який проявляється в кожному епізоді. Безперечно Спортлідер + міцна команда, яка може попсувати нерви будь-якому супротивникові. Але чи зможе Спортлідер потріпати Кардинал сказати складно. У минулій своїй грі проти чемпіонів - Кардинал виглядав більш ніж переконливо і мав реальні шанси позбавити Енергію очок. Немає сумнівів що Кардинал-Рівне буде грати першим номером і шукати щастя на половині поля суперника.



Прес-служба "Екстра-ліги"

Просмотров: 490 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz