Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Декабрь » 28 » Эпицентр К3 - Лукас 4-4, 8 тур, 27.12.2013
15:40
Эпицентр К3 - Лукас 4-4, 8 тур, 27.12.2013

Перед цим матчем відстань між командами становила 4 очки, отже будівельники мали відмінну нагоду, щоб почати друге коло буквально на п’ятах кондитерів. У першому колі кияни з Кременчука приїхали на щиті 6:8, тож інших завдань окрім перемоги Олег Шайтанов перед своїми підопічними не міг поставити.Хоч команди і проводили між собою лише третій матч, але ці зустрічі одразу стали принциповими.

Матч почався без розкачки. Обидві команди намагалися продемонструвати свою майстерність і атака однієї команди тут же змінювалася атакою опонента. Гарні нагоди, щоб відкрити рахунок мали Микита Шклярук та Валентин Цвелих.

В середині тайму господарі створили дві супернагоди. Моменти були між собою схожі і в обох Сергій Романовський та Костянтин Демиденко з дуги били повз, причому в другому епізоді ворота були порожніми.

12-та хвилина для «Епіцентр К3» стала проклятою Спочатку Цвелих пройшов лівим флангом, витягнув на себе воротаря і віддав в центр на Максима Крупіна, який з 7-ми метрів повз порожні ворота не промахнувся. За мить столичні футзалісти заробили п’яте командне порушення, а ще трохи пізніше пропустили вдруге. Банальна передача з кутового на 10-метрову позначку призвела до влучного удару Євгена Леміша. Увесь склад киян буквально проспав цей момент. Що цікаво, незадовго до другого голу Олег Шайтанов попросив тайм-аут, наче передбачав подібний розвиток подій, от тільки м’ячем кияни заволоділи пізніше.

На щастя господарів у них у складі є Микита Шклярук і Євгеній Жук. Перший прорвався у штрафний майданчик і відкотив м’яч на другого, а той пробив у ближній кут - м’яч від руки Сергія Прихожого таки влетів у ворота - 1:2 за якихось 1,5 хвилини. Сергій Шевченко міг ще й зрівняти рахунок, але пробив вище. А от простріл Максима Кульки на дальню стійку вдало завершив Крупін – 1:3.

На 17-й хвилині Шевченко завалив суперника, а це 6-те порушення. До того ж, як сам Сергій, так і Олег Шуст сьогодні цілком могли дорозмовлятися до вилучення, яке у перерві матчу заробив начальник «Епіцентр К3» Юрій Кудлик. Поява АндріяМаньківського у цьому матчі була недовгою: вийшов, не забив дабл-пенальті і більше на полі не з’являвся. Не скажеш, що Андрій пробив якось невдало, але Сергій Тимошенко з його ударом впорався. А то господарям було б зовсім сумно йти на перерву за рахунку 1:4.
Усі 20 хвилин пройшли в облозі воріт «Лукаса». Сергій Прихожий робив все від нього залежне, але зрозуміло, що весь час так тривати не могло. Другий тайм обидві команди провели в штучно обмежених складах. У киян на майданчику впродовж другої половини не з’являлися Шайтанов і Таразевич, які схоже просто вже не можуть грати увесь матч на такому рівні. Тож команди фактично грали шість на сім польових, але у «Лукасу» майже весь ігровий час проводила перша четвірка. Як би там не було, але обидві команди продемонстрували хорошу фізичну готовність.
Облога перервалася взяттям воріт на 30-й хвилині. Шуст віддав передачу в штрафний майданчик на Демиденка, а Костянтин розвернувся поміж двох захисників і покотив м’яч у дальній кут. До цього момент кремен чани лише одного разу добре сходили в контратаку, але Кирило Смірнов програв свою дуель Сергію Тимошенку. У господарів особливо лютував Євгеній Жук раз за разом обіграючи по декілька захисників.

Після пропущеного голу Цвелих виходив віч-на-віч і ефектно перекидав воротаря, але не менш ефектно зіграв Тимошенко. Шуст відповів ударом в стійку, а Шевченко створив міні-шедевр пробивши з місця з 10 метрів з-під Данилейка у самісіньку «дев’ятку» - 3:3.

Швидка триходівкаШуст-Романовський-Жук завершилася радістю господарів, бо вони нарешті вийшли вперед у цьому матчі. Проте тривала вона лічені секунди, оскільки Шклярук подарував м’яч Цвелих, а той не довго думаючи показав, що майстерність нікуди не ділася, і зліва з 8-ми метрів як рукою закинув м’яч під стійку.

В останні хвилини будівельники робили усе, щоб дотиснути гостей і вирвати три очки. Бувтут і простріл Шуста, коли м’яч від Смірнова влучив у стійку і багато інших моментів, але «Лукасу» неймовірними зусиллями вдалося відстояти потрібний результат.

Кременчани зберегли 4-очкову фору перед будівельниками, яка є досить пристойною на недовгій турнірній дистанції. Проте цей результат надав хороший шанс «Титану-Зорі» спробувати наздогнати «Лукас» за умови вдалого виступу у грі, яку вони мають в запасі. З кожним туром стає очевиднішим, що у зоні Центр вимальовуються три явні фаворити.

«Епіцентр К3»: Сергій Тимошенко – Микита Шклярук, Євгеній Жук, Олег Шуст (к), Сергій Романовський - Олександр Таразевич, Олег Шайтанов, Костянтин Демиденко, Сергій Шевченко. Запас: Максим Максименко (в), Валерій Калініченко, Дмитро Бабич.
Тренер: Олег Шайтанов

«Лукас»: Сергій Прихожий –Максим Крупін, Максим Кулька, Валентин Цвелих, Сергій Лапа –Кирило Смірнов (к), Євген Данилейко, Євген Леміш, Андрій Маньківський. Запас: Богдан Іванченко (в), Валерій Скляренко.

Арбітри: Павло Кравцов (Рівне), Олександр Демянюк (Рівне)

Голи:Євгеній Жук, 12, 35, Костянтин Демиденко, 30,Сергій Шевченко, 35 - Максим Крупін, 12, 15, Євген Леміш, 12, Валентин Цвелих, 35.

Попередження:Сергій Тимошенко, 5,Олег Шуст, 15, Євгеній Жук, 15, Сергій Шевченко, 17 - Кирило Смірнов, 25.

Нереалізований дабл-пенальті: Андрій Маньківський, 17 (воротар)

Андрій Гулій, спеціально для АФЛУ

Просмотров: 487 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz