Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Декабрь » 8 » Эпицентр К3 - Энергия 7-3, 5 тур, 06.12.2013
18:37
Эпицентр К3 - Энергия 7-3, 5 тур, 06.12.2013

«Енергія» приїхали в Київ з багажем в нуль очок і великим бажанням отримати позитивний результат. Зробити це було дуже складно, оскільки «Епіцентр К3», який вважається одним з фаворитів зони «Центр» досить невдало стартував, маючи в своєму активі лише три очки після трьох матчів. Отже, як киянам, так і южноукраїнцям відступати було нікуди. Все ж таки, здавалося, що досвідчені «будівельники» спокійно обіграють своїх молодих гостей, але перебіг гри був не таким, навіть попри такий рахунок.

Почалося все для «енергетиків» гірше не придумаєш, бо вже на 2-й хвилині Денис Сандецький показав хто в домі господар. Начебто почалося все, як і прогнозували, але Роман Марченко зрівняв рахунок. Проте господарі ниті гри зі свої ніг не випускали і Сергій Шевченко та Євген Жук швидко вивели «будівельників» вперед – 3:1 і здалося, що зараз піде злива голів. Гол таки стався, от тільки в протилежні ворота. Диво-удар після розіграшу кутового вдався капітану гостей ДмитруСмуку. Кияни прогнозовано продовжували атакувати, будучи впевненими у своїй перевазі, і могли забивати ще, але пропустили контратаку «енергетиків», коли Дмитро Кузьо з лівого флангу зробив простріл на дальню стійку, а Сергій Кокол у підкаті не встиг її замкнути, зате болюче врізався у стійку. Став би рахунок 3:3 і гра пожвавилася б, але «Енергія» у першому таймі моментів більше не мала, а у «бордово-чорних» Олег Шуст змарнував дві гарні нагоди.

Другий тайм кияни почали потужно, але більшість ударів гості встигали заблокувати в останній момент і діяли доволі непогано захищалися. Та на 27-й хвилині їхній захист таки не витримав і Костянтин Демиденко перетворив передачу Шевченка на результативну. А вже за хвилину Микита Шклярук накрутив півкоманди суперника віддав передачу на Сандецького, але удар того з пари метрів відбив Костянтин Шитов – порятунок матчу. До всіх цих проблем «енергетикам» додалося і необов’язкове вилучення Смука за розмови з арбітром. У меншості вони протрималися близько хвилини, поки Демиденко не оформив дубль після передачі Олега Шайтанова. Після цього пристрасті на паркеті розпалилися і в наступні декілька хвилин тільки вмілі дії арбітрів не дозволило цьому перерости у щось більше. Тренер господарів почав потихеньку підпускати гравців, які отримують менше ігрової практики, ніж інші. «Енергія» тим часом увімкнула швидкість і видала декілька хвилин відмінного футзалу, коли лише дивом м’яч не опинився за спиною Сергія Тимошенка. Апогеєм цього часового відтинку став пенальті, але Кокол пробив не дуже сильно і майже по центру, що дозволило воротарю продемонструвати свою реакцію. Витримавши цей штурм «будівельники» почали застосовувати дуже високий пресинг, буквально заганяючи гостей з півдня України до їхнього штрафного майданчику.

Першим з цим тиском не впорався Ігор Недяк, який просто викотив м’яч на дугу Сандецькому – 6:2. Не пройшло й 2-х хвилин, як ця тактика принесла ще один гол, на цей раз у виконанні ОлександраТаразевича. Неприємностей «Енергії» тільки додавалося, адже прикрого ушкодження наприкінці матчу зазнав Кузьо, який покинув паркет. Щоправда за 4 секунди до кінця матчу невелику порцію позитивних емоцій своїм партнерам подарував Алік Андрєєв, який вибіг сам на сам і пробив поміж ніг воротарю – 7:3.

«Епіцентр К3» трохи підтягнувся до лідерів зони «Центр», а «Енергія» продовжує набувати необхідного досвіду і, варто сказати, що в деяких епізодах вже виглядає вельми непогано, отже, з кожним матчем додає у грі. Правда про стабільну гру «енергетиків» упродовж хоча б тайму говорити ще зарано. Тим не менше, у них ще все попереду.

«Епіцентр-К3» (Київ) – «Енергія» (Южноукраїнськ) – 7:3 (3:2)

«Епіцентр К3»: Сергій Тимошенко (Максим Максименко, 32) – Олег Шуст, Микита Шклярук, Сергій Шевченко, Сергій Романовський – Олександр Таразевич, Павло Коротенко,Євген Жук, Валерій Калініченко, Олег Шайтанов, Денис Сандецький, Костянтин Демиденко. Запас:Юрій Кудлик (к).
Тренер: Олег Шайтанов

«Енергія»: Костянтин Шитов - Роман Марченко, Дмитро Кузьо, Дмитро Смук (к), Сергій Кокол–Алік Андрєєв, Дмитро Бельдіян, Ігор Недяк, Володимир Патраман. Запас: Ігор Бобко (в), Максим Сапай, Сергій Бєліков, Володимир Халаїм, Максим Сінькевич.
Тренер: Юрій Бойко
Арбітри: Микола Подранний (Житомир), Олександр Сидорук (Вінниця)

Голи: Денис Сандецький, 2, 35, Сергій Шевченко, 7, Євген Жук, 9, Костянтин Демиденко, 27, 30, Олександр Таразевич, 37 - Роман Марченко, 5, Дмитро Смук, 11, Алік Андрєєв, 40.

Нереалізований пенальті:Сергій Кокол, 32 (воротар)
Попередження: не було.

Вилучення: Дмитро Смук, 30.

Андрій Гулій, спеціально для АФЛУ

Просмотров: 461 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz