Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Декабрь » 20 » Энергия-Кардинал Послесловие
19:14
Энергия-Кардинал Послесловие

У матчі 14-го туру чемпіонату України з футзалу відбулося львівське дербі між «Енергією» та «Кардиналом». Із різницею в один гол перемогу святкували «енергетики» - 6:5. На думку головного тренера «кардиналівців», на підсумок гри вплинули дії арбітра. Про це Роман Корінь розповів turnir.com.ua.

«Важко оцінювати підсумок гри, оскільки на результат гри вплинули арбітри, - каже Р. Корінь. – Я підходив до інспектора, ставив запитання, а він ніяк не реагував. Якби суддівство було об’єктивним,гра закінчилася б нічиєю. Апеляцію є сенс подавати тоді, коли ми з арбітрами перебуватимемо в рівних умовах. А так, інспектор гри має право дати оцінку діям рефері впродовж 48 годин після гри, ми ж на апеляцію маємо лише 24 години. Про що ж тут можна говорити… Якщо оцінка інспектора буде адекватною, в апеляції сенсу не має. Взагалі, платити 400 доларів за розгляд нашої скарги, мені здається, не доцільно. Дуже малий відсоток ймовірності, що апеляція щось змінить».

Головний тренер «Енергі» Микола Сич важку перемогу над «Кардиналом» (6:5) пояснює тим, що його підопічні «провалилися в психологічну яму». Про це наставник розповів turnir.com.ua.

«Енергія» після поразок від «Урагану» та «Шахтаря» опинилася в психологічній ямі, - каже Микола Анатолійович. – Також, на результаті гри із «Кардиналом» позначилися групі помилки наших воротарів, особливо Кардаша, який пропустив 3 голи. Плюс до цього травмований Шевченко і дискваліфікований Романов. В нас неповний комплект, довелося перекроювати четвірки. Як я оцінюю дії суддів? Це робота інспектора оцінювати. Скажу лише, що «Кардинал» пропустив три голи, коли ми грали в п’ятьох. Схожа ситуація була у грі із «Таймом». Тому судді в цій ситуації ні до чого. В нас теж є претензії до арбітрів в окремих епізодах, але хай цим питанням займається інспектор».



Просмотров: 686 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz