Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Сентябрь » 24 » Два різних тайми
23:13
Два різних тайми
Результати перших трьох ігор МФК «Кардинал-Рівне» у цьому сезоні привчили рівненського вболівальника до того, що його команда повинна якщо не вигравати, то, принаймні, боротися за перемогу в кожному матчі. Тому від звітної гри із харків’янами нічого, крім впевненого виграшу, «торсида» господарів не очікувала.

Проте у першому таймі впевненість у надбанні чергових трьох очок поволі почала перетворюватися у надію, що це, все-таки, вдасться. Тим більше, що гості не тільки зуміли повести у рахунку, але й втримували власні ворота на «замку» до самісінької перерви. Щодо голу, то він став наслідком втрати м’яча гравцями «Кардинал-Рівне» в центрі майданчика і швидкого випаду лівим флангом. Едуард Кулик вийшов віч-на-віч із своїм колишнім одноклубником Віталієм Дєнюжкіним і пробив по воротам, м’яч поцілив у поперечину, відстрибнув у поле і першим на добиванні виявився Вадим Іванов, який у стрибку головою з кількох метрів переправив шкіряну кулю до сітки воріт суперника.

Після пропущеного голу «зелено-білі» надовго окупували половину, яка належала опонентам із Харкова, але всі їхні спроби пройти щільні оборонні редути приїжджої команди закінчувалися безрезультатно. За п’ять хвилин до закінчення тайму гості заробили п’ятий фол, але примусити порушити правила вшосте та отримати право на десятиметровий рівняни так і не спромоглися.

Частина друга: торбинка, нарешті, розв’язалася

Другий тайм виявися продовженням попереднього, коли МФК «Кардинал-Рівне» майже постійно «сидів» на воротах «Моноліта», але досягнути бажаного ніяк не міг. Гості намагалися відповідати контрвипадами, проте вони були нечастими і нагальної потреби полишати оборону власних воріт харків’яни не відчували, вважаючи, що краще «синиця» на табло, ніж журавель у чужій штрафній зоні.

Проте на 29-ій хвилині постійний тиск господарів приніс свої перші плоди. Олександр Басич зумів на дальній штанзі замкнути простріл з лівого краю Володимира Данилюка і встановити нічийний результат у матчі. Після цього другий м’яч у ворота Івана Гурко став лише тільки справою часу, який прийшов на 33-ій хвилині. Павло Дармовіс довгою навісною передачею знайшов у карному майданчику харків’ян партнера і Сергій Піддубний в один дотик відправив шкіряну кулю до воріт суперника транзитом через бокову стійку.

Навіть виграючи «зелено-білі» не скидали обертів і черговий результативний постріл на свій рахунок записав Михайло Волянюк, який сам відібрав м’яч у суперника і пробив точно низом у «шістку» воріт «Моноліту». Після цього щастя поблизу чужого штрафного майданчика пішли шукати не тільки польові гравці харків’ян , але й Іван Гурко, за що гості були покарані четвертим голом у виконанні Сергія Піддубного, який перехопив передачу суперника при розіграші п’ятого і закотив «круглого» у вже порожні ворота.

Другий м’яч «Моноліта» у цій грі провів все той же Іванов, але сталося це за секунд двадцять до фінальної сирени, і виявилося слабкою втіхою для приїжджих футболістів, які чудово розуміли, що цю гру вони все таки програли.

Склади команд:

«Кардинал-Рівне»: Дєнюжкін – Данилюк, Танський, Басич, Сондак, Когут – Паршиков, Піддубний, Волянюк, Дармовіс, Чеботарьов – Чемерис  

«Моноліт (Харків)»: Гурко - Колесніков, Мінаєв, Храбров, Іванов, Колесник, Сколотій,  Аветисян, Ткаченко, Кулик, Мамедов

Арбітри: Подраний (Житомир), Поляков (Кривий Ріг)

Голи: Басич (29), Піддубний (33, 39), Волянюк (38) - Іванов (9, 40)

Попередження: Колесников (33)

ИСТОЧНИК: http://www.mfc-cardinal.lviv.ua/default.php?lang=ua&go=324&translit=dva-riznyh-tajmy
Просмотров: 618 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz