Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Январь » 11 » ТВД -МОНОЛИТ -3:2 Дубль Кузя приносить перемогу “ТВД”
22:20
ТВД -МОНОЛИТ -3:2 Дубль Кузя приносить перемогу “ТВД”
Після Нового року відновилися змагання у чемпіонаті України серед футзальних команд вищої ліги. Львівський "ТВД” у рамках 14 туру у рідних стінах зумів таки дотиснути харківський "Моноліт” здобувши важливу перемогу – 3:2.

Першими небезпечний момент створили господарі. Роман Кордоба пошив у дурні декількох гравців "Моноліта”, зробивши сольний прохід до воріт харків’ян. Однак, його удару все-таки забракло точності. М’яч шмигонув поряд зі штангою воріт "монолітівців”. Як виявилося згодом цей "постріл” став першим небезпечним дзвіночком для гостьової команди. Вже через дві хвилини удар Тараса Кузя досяг цілі. Харків’янам довелося розводити м’яч з центру майданчика. А що ж гості із першої столиці України? Пропущений м’яч сколихнув їхні голови. Мабуть, вони зрозуміли, що легкої Різдвяної прогулянки у Львові в грі проти "ТВД” не вийде.  Олександр Мінаєв небезпечно пробивав в ствір воріт Дегтяренка. Та воротар "ТВД” показав, що не ликом шитий. Фантастичний шпагат рятує його команду від гола. Згодом все той таки Мінаєв знову мав хорошу нагоду аби зрівняти рахунок. І знову на висоті виявився страж воріт "будівельників” Дегтяренко.

До середини першого тайму обидві команди обмінювалися небезпечними ударами. Однак справа до взяття воріт не доходила. М’яч або йшов повз ворота, або ж голкіпери демонстрували своєю прекрасною грою, що не даремно їдять свій хліб…

Та все ж на 17-ій хвилині після помилки захисту "Моноліта” "теведист” Андрій Ткачук запалює своє прізвище на табло. А це – 2:0. До честі харківської команди, вона не опустила рук і ще до перерви зуміла один м’яч відквитати. Зробив це Сергій Ткаченко, який накрутив Кузя та ударом з носка відправив шкіряну сферу у ворота Дегтяренка – 2:1.

Не відомо, що казав у перерві своїм підопічним головний тренер "Моноліта”, однак на другу 20-тихвилинку ті вийшли зарядженими, немов, на останній бій. Моменти біля воріт "ТВД” сипалися, немов, із рогу достатку. Врешті-решт гол, який давно назрівав таки визрів. Мінаєв видряпав м’яча у захисників "ТВД” відпасував на Едуарда Кулика і той із вбивчої позиції "розстріляв” кіпера "ТВД” – 2:2. Інтрига закрутилася до неможливого.

Пропустивши господарі схаменулися. Ініціатива знову перейшла до них. Тепер уже попотіти довелося голкіперу "Моноліта” Гурку. Впродож 34-ї хвилини дві чудові нагоди втратив Кордоба. Спочатку м’яч після його удару влучив у гравця "Моноліта”, а потім голкіпер харківського клубу Гурко парирував удар львів’янина.

Та все ж за дві хвилини до завершення гри "ТВД” таки дотис гостей. Голом відзначився Тарас Кузь, оформивши таким чином дубль у звітному поєждинку та принісши своїй команді такі бажані три очки.

«ТВД» - «Моноліт» - 3:2
Львів. ПС «Галичина»

«ТВД»: Дегтяренко - Шурак, Денис, Кордоба, Цимбаляк - Маржановський, Ткачук, Хавер, Кузь - Саківський, Кіндій

«Моноліт»: Гурко - Іванов, Баєв, Сколотій, Засенко - Мінаєв, Храбров,  Аветисян, Ткаченко - Кулик

Арбітри: Олійник (Київ), Ігумнов (Суми)
Голи: Кузь (7, 38), Ткачук (17) - Ткаченко (20), Кулик (31)
Попередження: Денис (15), Ткачук (40).

Удари (в ствір): 15 (12) - 25 (15)

Автор: Мстислав КОЦЬКИЙ-БОБ'ЯК
За матеріалами: Галичина спортивна
Просмотров: 561 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz