Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Октябрь » 28 » Другий старт
00:13
Другий старт
У суботу, 29 жовтня, розпочнеться друге коло Екстра-ліги.

 

Екс-львівське дербі

 

Перший матч другого кола відбудеться у Львові. На паркеті палацу спорту «Галичина» зійдуться львівська «Енергія» і рівненський «Кардинал». Ще кілька років тому цей поєдинок можна було назвати дербі, адже обидві команди представляли Львів. Лише рік тому «Кардинал» змінив прописку на рівненську.

 

У першому колі команди вже зустрічались у Рівному. Тоді матч завершився мінімальною перемогою львів’ян 3:2. При чому пристрасті на паркеті рівненської ДЮСШ просто закипали. Наприкінці першого тайму поєдинок навіть прийшлось зупинити на 10 хвилин, щоб вгамувати футболістів і керівників команд. От які запеклі поєдинки бувають між цими командами.

 

Незважаючи на те, що «Кардинал» змінив прописку, все ж львівські корені у команди залишились, тому гра восьмого туру не буде виїзною для підопічних Сергія Піддубного. Адже і він, і більшість гравців «Кардиналу» провели вдосталь поєдинків на паркеті палацу спорту «Галичина». Також до Львова плану приїхати чимала підтримка рівненської команди. Так що у суботу крім суперництва на майданчику, очікуємо, ще й такого собі вболівальницького голосового протистояння.

 

«Енергія» (Львів) – «Кардинал-Рівне» (Рівне)

29 жовтня. Львів. ПС «Галичина». 13:00

Арбітри: Олег Коваленко, Сергій Литвинов (обидва - Донецьк).

Третій арбітр – Андрій Лютий (Львів). Хронометрист – Мар’ян Левицький (Львів).

Інспектор – Валерій Михальський (Київ.обл.). Делегат – Володимир Братусь (Київ).

 

«Мирна» психологія

 

А продовжиться восьмий тур матчами у неділю. У Донецьку зіграють «Єнакієвець» і ЛТК. «Єнакієвець» останнім часом став дуже «мирною» командою. Останні три поєдинки підопічні Миколи Шевцова зіграли внічию. Звичайно, у цьому матчі вони будуть старатись змінити цю статистику на більш прийнятну. Але це зробити буде ой як складно.

 

Незважаючи на останню позицію ЛТК у турнірній таблиці, молоді хлопці Романа Ковальчика прибавляють від гри до гри. Після великих поразок на старті команда впевнено віднаходить гру, а за нею приходить й результат. Чого тільки вартий розгром чемпіона у шостому турі. Та й попередній матч проти «Локомотива» незважаючи на програшний рахунок луганчани провели дуже гідно. За словами головного тренера ЛТК Романа Ковальчика, молодим хлопцям просто не вистачає психологічної стійкості у вирішальних моментах.

Нагадаємо, що у першому турі «Єнакієвець» доволі легко переміг команду Романа Ковальчика 6:2.

 

«Єнакієвець» (Єнакієве) – ЛТК (Луганськ)

30 жовтня. Донецьк. ДЮСШ-5. 14:00

Арбітри: В’ячеслав Дараган (Київ), Віталій Поляков (Кривий Ріг).

Третій арбітр – Вахтанг Халваши (Донецьк). Хронометрист – Олег Штундер (Донецьк).

Інспектор – Василь Кузьменко (Київ). Делегат – Сергій Журавльов (Київ).

 

Дербі першої столиці

 

Останнім матчем туру буде чергове харківське дербі. Цього разу «Локомотив» і «Моноліт» зустрінуться у палаці спорту, найкращому залі міста. Напевне, ще свіжий у пам’яті матч першого кола, у якому підопічні Євгена Ривкіна здобули поки найбільшу перемогу у чемпіонаті 7:0. Звичайно, гравцям «Моноліту» аж ніяк не приємно згадувати перипетії того поєдинку, тому вони якнайкраще хочуть зіграти у цьому матчі, щоб довести, що та поразка була випадковою. У цьому команді Сергія Чернишова покликані допомогти два нових футзаліста, яких лише на цьому тижні дозаявила харківська команда – це Андрій Воронько і Євген Ланко. Футболісти молоді, але вже мають досвід виступів у вищій лізі, відповідно у ЛТК і «Локомотиві.

 

А «Локомотив» останнім часом перетворився у команду останніх хвилин. Харків’яни витягнули матч у Львові, забивши два голи на останніх хвилині матчу, та й поєдинок попереднього туру із ЛТК ледь виграли, завдяки голам Сорокіна і Клочка. Так що сподіватимемоь, що харківське дербі буде цікавим і триматиме у напрузі до останніх хвилин.

 

«Локомотив» (Харків) – «Моноліт» (Харків)

Харків. ПС «Локомотив». 15:00

Арбітри: Юрій Щепанський, Ігор Якимишин (обидва - Львів).

Третій арбітр – Дмитро Беспорочний (Харків). Хронометрист – Юрій Воложенко (Харків).

Інспектор – Віталій Головков (Донецьк). Делегат – Вадим Панченко (Київ).

ИСТОЧНИК: http://www.extra-liga.org.ua/extra-ligue/252-anons-8-tur

Просмотров: 608 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz