Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Ноябрь » 8 » Друга вольова перемога "Шанс-Авто"
01:36
Друга вольова перемога "Шанс-Авто"

"Шанс-Авто”: Чемерис П., Романчук В., Бобилєв В., Басюк В., Дацюк Р., Портянко І., Ковалишин Ю., Колодюк Ю., Грицина М., Луців А., Москвін Є., Ягодинець О.

Президент клубу: Мороз Олександр

Головний тренер: Луців Андрій

" АК Лемберг”: Русецький Н., Оніщук І., Николишин Н., Вацяк С., Янч Р., Хавер Ю., Надопта О., Галамага О., Іляш В., Майорчак І., Біров В., Храмов В.

Головний тренер: Вацяк Сергій 

Коротко про матч:

1 тайм

     Матч краще розпочали гості і, після розіграшу ауту, Володимир Іляш пробив сильно у «дев’ятку», таким чином вивівши «Лемберг» уперед (0:1). На третій хвилині матчу Вадим Басюк вийшов на поле у маніжці, за що і отримав жовту картку. На 5-ій хвилині матчу Назар Николишин робить рахунок у матчі 2:0 на користь «Лембергу», а вже через 60 секунд граючий тренер львів’ян Сергій Вацяк доводить результат до розгромного (0:3). «Шанс-Авто» бере тайм-аут у матчі та робить заміну воротарів – замість Юрія Колодюка на майданчик вийшов Павло Чемерис. Відразу гравець «Лемберга» Віктор Храмов ударом у рамку воріт перевірив на надійність «шансівського» воротаря, але надійно Чемерис увійшов у гру і ліквідував небезпеку. На 10-ій хвилині штрафний удар виконав капітан ковельчан Володимир Бобилєв, поціливши у площину воріт, але Назар Русецький залишив рахунок незмінним – 0:3. Команда «Шанс-Авто» не зменшувала обертів, у той же час марнувала гострі моменти. Спочатку після розіграшу ауту Роман Дацюк влучив у поперечку, а вже під завісу першого тайму Бобилєв пробив вище воріт, потім після розіграшу ауту і помилки захисників Євген Москвін опинився на ударній позиції, але не влучив у рамку. І тільки на останній хвилині першого тайму після чергового розіграшу ауту м’яч все таки опинився у сітці воріт «Лемберга» – капітан господарів Бобилєв пробив сильно низом, тим самим скоротивши відставання у рахунку – 1:3.

2 тайм

     З перших хвилин другого тайму «Шанс-Авто» розпочав дуже активно – з небезпечних ударів та атак. Спочатку здалеку пробив Бобилєв, а потім він же міг відзначитися зі штрафного, але куля поцілила у захисника. На 3-ій хвилині другого тайму Михайло Грицина після обіграшу на своїй половині поля двох гравців «Лемберга» змарнував атаку три на два, не віддавши точний пас на Андрія Луціва. «Лемберг» відповів ударом Іляша, але надійна гра Чемериса зберегла рахунок незмінним. 5-а хвилина другого тайму і черговий змарнований момент з боку «Шанс-Авто» – Луців віддав передачу на Грицину, який далі прострілив на дальню стійку. Та Роман Дацюк влучно завершити потуги партнерів не зміг. Протягом наступних трьох хвилин момент за моментом марнують «шансівці». І тільки на 8-ій хвилині «Шанс-Авто» розіграв гольову атаку. У центрі поля Грицина віддав передачу на правий фланг Вадиму Басюку, який пробив влучно у «дев’ятку», без шансів для воротаря львів’ян, тим самим скоротивши рахунок у матчі до мінімального – 2:3. Через хвилину, після невдалого вибивання м’яча Вацяком, м’яч потрапив до Грицини, який пробив потужно низом у правий кут від воротаря і відновив статус-кво – 3:3. Відзначу, що за 10 хвилин другого тайму «Лемберг» запам’ятався лише ударом граючого коуча Вацяка у штангу. 12-а хвилина стала поворотною у цій зустрічі – Юрій Ковалишин вивів господарів уперед. Та не довго раділи «шансівці», адже через 30 секунд, після виходу два на одного, Сергій Вацяк віддав пас на Юрія Хавера, який, не марнуючи нагоди, зрівнює рахунок у матчі. За дві хвилини до кінця матчу дебютант команди «Шанс-Авто» Женя Москвін продемонстрував свою майстерність, пробивши з "носка” прямісінько у «дев’ятку» без шансів для воротаря «Лемберга». Гості, випустивши п’ятого польового гравця, за одну хвилину до кінця матчу змарнували нагоду зрівняти рахунок.

          Отож у підсумку команда «Шанс-Авто» здобуває не легких 3 домашніх очки, програючи, як і в попередньому матчі з «Буран-Негабаритом», за 7 хвилин матчу 0:3. Натомість цього разу здобуває вольову перемогу з рахунком – 5-4.

ИСТОЧНИК: http://shans-auto.com.ua/news/2010-07-20-15-42-05/168--q-q

Просмотров: 582 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz