Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Март » 12 » Домашня нічия з “Київ-НПУ”!!!
01:23
Домашня нічия з “Київ-НПУ”!!!

"Київ-НПУ”: Коваленко Т., Кіндяков Є., Горло І., Войток М., Директоренко В., Шаровара С., Галицький О., Концеба П., Концеба М., Дилуцький А., Помоговний В.

Президент клубу: Голякевич А.А.

Головний тренер: Листопад В.В.

"Шанс-Авто”: Колодюк Ю., Чемерис П., Павлів О., Радько М., Портянко І.,

Бобилєв В., Романчук В., Луців А., Москвін Є., Грицина М., Грицина М.

Президент клубу: Мороз Олександр

Головний тренер: Луців Андрій


З перших хвилин гри "шансівці” намагались нав’язати свою гру супернику. Перший влучний удар у рамку воріт завдав Євген Москвін, але кіпер гостей ліквідував цю загрозу. Через 30 секунд після розіграшу ауту він же відкрив рахунок у матчі 1-0. Кияни відповіли прицільним ударом Максима Войтока на 3-ій хвилині, але надійна гра Юрія Колодюка зберегла рахунок у матчі незмінним. 5-та хвилина першого тайму і не погана атака другої четвірки ковельчан ледь не завершилась голомна допомогу воротареві гостей прийшов захисник, який вибив м’яча майже з лінії воріт. Надалі гравці «Київ-НПУ» ще більше додали в активності і на 6-ій хвилині організували аж три атаки, які ледь не завершились взяттям воріт. Футболісти "Шанс-Авто” відповіли ще більш гостро. Володимир Бобилєв помітив вихід голкіпера гостей і спробував перекинути м’яча через нього з меж своєї половини майданчика. Однак киянин зумів перевести «шкіряного» на кутовий. На 7-ій хвилині невдалий розіграш атаки з боку "шансівців” завершилось голом гостей. Автором забитого м’яча став Ігор Горло. На 8-ій хвилині помилка воротаря "Київ-НПУ” у ролі 5-го польового гравця перетворилася у гольову атаку волинян. Микола Грицина, перехопивши м’яча, пробив у порожні ворота і влучив у стійку, а на добиванні був першим Євген Москвін, який і став автором забитого м’яча (2-1). Друга половина тайму була переломною у матчі. Спочатку, на 10-ій хвилині, після удару Ігора Горла м’яч пролетів поруч із стійкою. А вже на 11-ій хвилині Сергій Мельник зрівняв рахунок у матчі (2-2). 13 хвилина: тайм-аут з боку "Шанс-Авто”, після якого значно команда господарів додала в атаці. На 15-ій хвилині Євген Москвін міг оформити хет-трик, але надійна гра голкіпера гостей зберегла рахунок незмінним. Через 30 секунд черговий змарнований момент від "шансівців” удар Миколи Грицини прийняла на себе стійка. На 16-ій хвилині чи не найкращу нагоду вивести господарів уперед змарнував Євген Москвін. Та на заваді став захисник, який у падінні, підставившись під м’яч, перевів на кутовий. За дві хвилини до завершення першої половини гри команда "Київ-НПУ" заробляє 5 фол. 19-та хвилина і вкотре змарнований момент «шансівців». Цього разу Андрію Луціву забракло майстерності забити з двох метрів так званий "гол у роздягальню". Фол киян на останній секунді проти Миколи Грицини арбітр знехтував. Отож за нічийного результату команди пішли на перерву.

2 тайм

    У другому таймі «шансівці» не збавляли обертів, продовжуючи штурмувати ворота суперника. Вже за першу хвилину Андрій Луців та Микола Грицина дальніми ударами в рамку воріт встигли перевірити воротаря столичної команди на надійність. Кияни відповіли аж на 25 хвилині, коли після розіграшу комбінації Павлу Концебі на завершальній стадії став на заваді кіпер "шансівців", який відбив м'яча на кутовий. 26-та хвилина і влучний удар у площину воріт Володимира Бобилєва завершився ліквідацією небезпеки воротарем гостей. Наступна хвилина матчу і чергова змарнована потуга "Шанс-Авто": атака «три у два» закінчилась прострілом Миколи Радька на дальню стійку, де результативно завершити атаку не вдалося Михайлові Грицині. На 29-ій хвилині Володимир Бобилєв виграв верхову дуель після вкидання м'яча воротарем "шансівців”, скинув круглого під удар Миколі Грицині, який пробив повз ворота. 31-а хвилина матчу: після помилки захисту «Київ-НПУ» Михайло Грицина не реалізовує вихід віч-на-віч з воротарем. Через кілька секунд прохід Москвіна у центрі майданчика ледь не завершився голом, але після удару Євгена м'яч пролетів поряд із стійкою. 34-та хвилина і "енна" комбінація «шансівців» знову закінчилася невдало – удар Євгена Москвіна з 6-ти метрів парирував кіпер. Трєтя і остання атака киян за весь другий тайм ледь не завершилась голом, але удар Ігора Горла з гострого кута парирував Юрій Колодюк, тим самим зберігши нічийний результат на табло. На 37-ій хвилині воротар «Київ-НПУ» вкотре продемонстрував свою майстерність, відбивши удар всюдисущого Євгена Москвіна. За дві хвилини до завершення поєдинку Михайло Грицина не реалізовує свій другий вихід віч-на-віч. Це вкотре підтвердило прихильність Фортуни у цей день до столичної команди. Незабаром черговий розіграш кутового і непогане завершення у виконанні Андрія Луціва ударом з 2 метрів, який дивом парирував кіпер киян. Остання хвилина матчу і п’ятий польовий гравець у «шансівців». У результаті, за 30 секунд до фінальної сирени, ковельчани отримали шанс вирвати перемогу. За фол проти Миколи Радька був призначений штарфний, який закінчився розгірашем: Володимир Бобилєв віддав пас на вільного Радька, який з двох метрів схибив у порожні ворота куля влучила у штангу і залишила межі майданчика. Таким чином була зафіксована невтішна друга поспіль домашня нічия «Шанс-Авто».

ИСТОЧНИК: http://www.shans-auto.com.ua/news/2010-07-20-15-42-05/227-2011-12-05-11-47-37


Просмотров: 618 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz