Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Ноябрь » 4 » Дмитро Бондар: В Україні не залишилося слабких команд
00:58
Дмитро Бондар: В Україні не залишилося слабких команд
Гравець львівської «Енергії» Дмитро Бондар в інтерв’ю клубній прес-службі розповів про останні ігри своєї команди, оцінив рівень суперників по Екстра-лізі та розповів про особливості Львова.

- В 4-х останніх іграх «Енергії» дуже напруженими були завершальні фази матчів. В Івано-Франківську на останніх секундах «зелено-білі» врятувалися від поразки. А згодом із «Локомотивом» та «Єнакієвцем» на останніх секундах львів’яни втратили перемогу. Дуже не спокійно було і в кінці протистояння із «Кардиналом». Щось подібне у вас у вашій кар’єрі траплялося?

- Таких ігор в моїй кар’єрі було не багато. А стосовно того, що ми пропускали на останніх секундах, то у спорті всяке трапляється. Через такі матчі потрібно пройти, заспокоїтися, проаналізувати свої помилки і більше їх не припускатися.

- Перед грою із «Кардиналом» «Енергія» відвідала церкву. Це пов’язано із цими фатальними останніми секундами чи йдеться про традиційний командний ритуал?

- Це наш ритуал. Керівництво подало ідею сходити в церкву, ми її підтримали. Нічого незвичайного у цьому не має.

- В останніх турах Екстра-ліги було вдосталь несподіваних результатів. Як гадаєте, це рівень фаворитів знижується чи навпаки, учорашні аутсайдери прогресують?

- В українській Екстра-лізі не залишилося слабких команд. Кожна команда може на рівних грати із лідерами. Тим паче, якщо грає вдома. Тому не варто згадувати хто в минулому «пас задніх» в турнірній таблиці, а хто був на п’єдесталі. Звісно, є група команд, які борються за чемпіонство, а є команди, які хочуть в них забрати очки. Загалом, наш чемпіонат вирівнявся.

- Перед початком сезону дехто говорив про те, що в еліті грає мало команд, наш футзал регресує. Виходячи з того, що чемпіонат вирівнявся, можна стверджувати протилежне?

- Не думаю, що йдеться про регрес нашого футзалу. Зараз, справді, не багато команд в еліті. Важко сказати, чого клуби відмовляються від участі в турнірі. У кожного свої причини.

- А особисто вам цікавіше стало грати в чемпіонаті України?

- Так, звісно. У нас усі сильні команди, з якими важко грати. Це добре. Можливо, люди подивляться на цей чемпіонат і захочуть взяти участь у наступному.

- Дмитре, скільки років ви у Львові?

- Якщо не помиляюся, це уже четвертий рік.

- Місто добре вивчили?

- Так, у Львові уже не загублюся.

- Які місця у місті вам найбільше подобаються?

- Дуже подобається центр міста. Полюбляємо із дружиною прогулятися вечірнім Львовом.  

- Євген Рогачов, як тільки переїхав до Львова, дуже дивувався, що трамвайна колія проходить по звичайній дорозі, по якій їздять автобуси та автомобілі. А що вас здивувало у Львові?

- Дуже дивувався, що можна їхати центром міста і зупинити автомобіль посеред дороги. Але у Львові я і раніше бував, трохи місто знав, тому був готовий до його особливостей.      

- Якщо не помиляюся, вас Станіслав Гончаренко запрошував в «Тайм»?

- Так, це правда. В «Тайм» перейшов із російської «ВІЗ-Сінари».

- Ваша команда була володарем Кубка УЄФА. Що спонукало вас проміняти найсильнішу команду Європи на «Тайм» - фінанси чи щось інше?
 
- Ні, не фінанси. У «ВІЗ-Сінару» поїхав травмованим. Півроку відновлювався, півроку шукав свою гру. Контракт у мене був на один рік. Умови, які мені пропонували на наступний сезон, мене не влаштовували. А тут зателефонував Станіслав Олександрович, покликав до Львова. Я погодився. Все-таки повертався на батьківщину.

- Тоді, коли ви були у «ВІЗ-Сінарі», ваша тодішня команда в Єкатеринбурзі змагалася із теперішньою. Пригадуєте ті ігри «Енергії»?

- Ми із Ільдаром Макєвом тоді тільки приїхали в розташування «ВІЗ-Сінари». Для Ільдара матч із «Енергією» був першим чи другим у складі російської команди. А я тоді через травму навіть не тренувався. Спостерігав за матчами на трибунах. Не можу сказати, що «Енергія» на рівних грала із «ВІЗ-Сінарою», але попсувати нерви російській команді змогла.

- Дмитре, за яких умов команда може розраховувати на перемогу в Кубку УЄФА? Без високого рівня національного чемпіонату реально добитися такого успіху?

- Так, безумовно. Повинна бути в команді стабільність, регулярна практика ігор в Кубку УЄФА, щоби футзалісти набралися досвіду. Тоді прийде результат. Зараз, впевнений, «Енергія» здатна на рівних грати із провідними командами Європи.

- В найближчому майбутньому якась українська команда здатна перемогти в Кубку УЄФА?

- Давайте будемо реалістами. Потрібно, щоби співпало багато факторів: хороший жереб, відсутність кадрових проблем, максимальна готовність у визначений час. Якщо ці фактори співпадуть, то нічого не реального не має.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/intervju/229-dmytro-bondar-v-ukrajini-ne-zalyshylosja-slabkyh-komand.html

Просмотров: 542 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz