Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Декабрь » 24 » Дива не сталося…
19:24
Дива не сталося…

«Спортлідер+» (Хмельницький) – «Кардинал-Рівне» (Рівне) – 0:3 (0:1)

Арбітри: Вячеслав Дараган, Руслан Хоботов (обидва – Київ)

Голи: Чернієнко Андрій (10, 30), Когут Юрій (38)

«Спортлідер+»: 3. Цой Віктор, 4. Чеботарьов Олег, 5. Михайленко Дмитро, 7. Калуков Дмитро (кап.), 8. Карбовський Юрій, 9. Коробка Максим, 10. Івонко Максим, 12. Кіндяков Євген, 13. Фетько Олексій, 14. Засенко Андрій, 15. Сондак Володимир, 16. Ткачук Андрій, 17. Шевцов Сергій

Головний тренер: Стасюк Іван

«Кардинал-Рівне»: 1. Денюжкін Віталій, 27. Гурко Іван, 7. Маринюк Мар’ян, 8. Танський Віталій, 9. Когут Юрій, 10. Піддубний Сергій, 13. Ситник Дмитро, 14. Паршиков Андрій, 17. Басич Олександр, 19. Фаренюк Артем, 20. Бондар Олександр, 22. Вершинін Олександр, 25. Чернієнко Андрій

Головний тренер: Піддубний Сергій

23-ого грудня ФК «Спортлідер+» в рамках 9-ого туру футзальної Екстра-ліги приймав гостей із Рівного – «Кардинал-Рівне». Цей матч очікувався з підвищеною інтригою, адже зустрічалися сусіди по турнірній таблиці, тобто це мала бути так звана «битва за 6 очок». Крім того, це протистояння мало для хмельничан подвійний підтекст: по-перше, хотілося б перемогою привітати себе і вболівальників із 7-річчям клубу, а по-друге, реваншуватися за прикру поразку у Рівному.

Активніше гру розпочали господарі. Двічі блискучими передачами Цой виводив на ударну позицію Ткачука. В першому випадку м’яч після удару Андрія пролетів в лічених сантиметрах від верхнього кута воріт, а в другому постріл «шістнадцятки» «Спортлідера+» заблокував захисник. Міг забивати і сам Цой. Віктор в блискучому стилі накрутив Басича і пробивав зходу у праву «дев’ятку» воріт, але йому трішки забракло точності. А на 10-ій хвилині «Кардинал-Рівне» дещо нелогічно відкрив рахунок. Вершинін виконав навісну передачу на дальню стійку, де Андрій Чернієнко головою пробив у праву «дев’ятку» воріт хмельничан без шансів для Кіндякова – 0:1. Після цього на майданчику можна було побачити в’язку боротьбу, майже без гольових моментів. Могли гості забити вдруге. Басич прострілив на дальню стійку, де хмельничан просто вибачив Танський, пробивши з вигідною позиції вище воріт. Скоротити розрив у рахунку міг капітан господарів, Дмитро Калуков. «Сімка» в складі «Спортлідера+» пройшов лівою бровкою, накрутивши у красивому стилі кількох обонентів, проте м’яч після його удару пройшов в лічених сантиметрах біля стійки. Команди пішли відпочивати за мінімальної переваги «Кардинала-Рівне».

Другий тайм був набагато цікавішим. Чернієнко виконав чудову передачу на Маринюка, і Мар’ян зльоту пробивав у праву «шістку» воріт, однак на висоті був Кіндяков, врятувавши власну команду. Блискуче зі штрафного пробивав Калуков, проте вже чудеса воротарської майстерності продемонстрував страж воріт «Кардинала-Рівне», кінчиками пальців витягнувши сферу з лівої «шістки» воріт. Двічі рятував команду Кіндяков після небезпечних ударів у виконанні Вершиніна та Маринюка. Блискучого удару у нижній кут завдавав Цой, але врятував гостей вже їхній захисник, який в підкаті вибив сферу із порожніх воріт. На 30-ій хвилині гості забили вдруге. Дубль оформив Андрій Чернієнко який ударом в падінні замкнув блискучу передачу на дальній стійці – 0:2. Могли гості забити відразу і третій м’яч, але Кіндяков виручив команду після потужного удару зльоту від Бондара. Хмельничани вирішили змінити воротаря на п’ятого польового гравця, і шквал атак одна за одною розпочався біля воріт гостей. В ліву «дев’ятку» воріт пробивав Сондак, однак Гурко ціною надзусиль все-таки зміг парирувати м’яч. Виручив страж воріт гостей і через декілька секунд, витягнувши з нижнього кута «мертвий м’яч» після удару Калукова. Блискуче пробивав у праву «шістку» Сондак, проте Гурко зміг парирувати сферу, а потім ще й «потягнув» добивання від Калукова!!! Емоції на майданчику зашкалювали. Після розіграшу штрафного у праву «дев’ятку» воріт пробивав Ткачук, однак його постріл прийняла на себе стійка воріт. Господарі розвивали все нові і нові атаки біля воріт «Кардинала-Рівне». Гурко врятував команду після потужного удару від Коробки. Зльоту пробивав у нижній кут Калуков, проте м’яч знову прийняла на себе стійка воріт!!! За декілька хвилин до завершення гості забили втретє. Когут перехопив сферу у центрі майданчика і пробив по незахищеним володінням хмельничан – 0:3. Міг «Кардинал-Рівне» забити і четвертий м’яч, але Кіндяков парирував удар впритул від Паршикова.

У підсумку – поразка з рахунком 0:3, яка дещо несправедливо відображає хід подій на майданчику. Останній матч у цьому році ФК «Спортлідер+» зіграє 28-ого грудня у Луганську, де зустрінеться з одним із лідерів – місцевим «ЛТК».

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/3442.html

Просмотров: 431 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz