Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 8 » Денис Овсянніков: Сім команд у чемпіонаті – великий мінус
00:36
Денис Овсянніков: Сім команд у чемпіонаті – великий мінус

В одному із центральних матчів усього футзального чемпіонату Екстра-ліги львівська Енергія, приймаючи вдома чинного чемпіона Ураган з Івано-Франківська, каменя на камені не залишила від свого суперника – 4:1.

Відтак, перемігши прямого конкурента за золоті медалі, львів’яни зробили один крок до того, аби повернути собі чемпіонське звання. Одним з кращих у цьому матчі був «енергетик» Денис Овсянніков. Що цікаво, чудовий матч у сезоні «Енергія» провела без головного тренера Станіслава Гончаренка, який через дискваліфікацію матч дивився із трибун палацу спорту «Галичина».

Як на мене, чудово зі своєю роботою впорався другий тренер Микола Сич, - починає розмову Денис Овсянніков. - Він вдало керував грою команди. А у перерві поєдинку установку на другий тайм матчу нам давав Станіслав Гончаренко. Щодо гри, то вважаю, що ми повністю переграли Ураган. Добре, що забили швидкий гол у першому таймі. Від цього грати уже було легше. Урагану прийшлося розкриватися. Вирішити долю поєдинку ми могли ще в першому таймі. Утім, коли рахунок був 1:0, була нервозність біля власних воріт. Відтак, отримали шостий фол і десятиметровий у власні ворота. Також при рахунку 1:0 своєчасно нас виручив Володимир Кардаш. При рахунку 2:0 розслаблятися також було заборонено. Ураган не та команда, з якою собі можна це дозволити. У нас є гіркий досвід подібних випадків.

Відчувалося те, що Ураган грав після матчів в Кубку УЄФА?
Не думаю, адже з того часу прийшов тиждень. Можливо, команда більше готувалася під Кубок УЄФА, а зараз у них пішов спад. Це важко мені сказати. Попри це точно скажу, що ми виглядали за них сильнішими.

Зі сторони було видно, що Ураган зараз не такий сильний як минулого року.
Згоден. Всі кажуть, що у них Біро Жаде ключова фігура. Коли грали з ними у фіналі плей-оф ще минулого чемпіонату, тоді виділялися Біро Жаде, Сержао та Валенко. Зараз Євген грає після травми, Біро Жаде немає наразі в команді, а Сержао важко грати без Біро Жаде, адже той йому дає класні передачі. Виходить, що з Біро Жаде і без нього Ураган це дві різні команди. Можливо, інші гравці зараз знаходяться також не в кращій спортивній формі.

У день гри з Ураганом свій день народження святкував почесний президент команди Володимир Матвіїшин, а наступного дня було свято в президента команди Олександра Стефанківа.
Ми про це знали. Звичайно, хотілося зробити їм подарунок. Окрім цього, давно не вигравали в Урагана, хотілося реваншуватися за попередні невдачі.

Зараз у чемпіонаті Екстра-ліги грає лише сім команд, відверто лише три з яких борються за чемпіонство.
Було б цікавіше, коли було хоча би вісім команд. Сім команд це погано. Це великий мінус. Завжди мені було б цікаво зіграти з вісьмома командами в чотири кола. Було б цікаво, коли б у восьми командах була велика конкуренція, багато сильних гравців. Надіюся, що справа часу. От скільки команда зараз грають в першій лізі. Можливо, хтось з них перейде і в Екстра-лігу.

Особисто тобі цікаво грати в чемпіонаті України?
Мені взагалі грати цікаво: чи то в чемпіонаті України, чи то за збірну, чи то на кубок. У нас в одному колі як мінімум три важкі матчі: Локомотив, Ураган, Єнакієвець. Прохідних ігор в чемпіонаті немає. Якби в чемпіонаті було б чотирнадцять команд і грали б у два кола, то з тим же Ураганом грали б лише два рази у чемпіонаті. А зараз граємо чотири рази з Ураганом, чотири з Локомотивом. Це хороший цікавий варіант.

Чи розглядаєш варіант в своїй кар’єрі кудись поїхати та пограти в іншій країні, де чемпіонат сильніший, аніж український?
Якщо їхати в Росію, то тільки в сильнішу команду, аніж Енергія. Це приблизно у першу четвірку, тобто команду, яка на щось претендує. Хочеться вирішувати якнайскладніші завдання. Попробувати, звичайно, хотілося б, однак тут багато нюансів, не все так просто. Утім, це тільки роздуми. Наразі хочу ще раз виграти чемпіонат України та потрапити в фінал чотирьох Кубка УЄФА.

Цього року створили футзальну Екстра-лігу. Чи бачиш ти якісь плюси цієї організації?
Зараз у них триває процес перебудови, становлення. Наразі рано робити якісь висновки. Зробимо вкінці сезону, коли чемпіонат фінішує.

Перейдемо до справ збірної. Чому ти не поїхав грати за національну збірну на товариські матчі проти Казахстану?
У мене зараз мікротравма. Поспілкувавшись з тренером збірної Геннадієм Лисенчуком, вирішили, що краще зараз мені дати відпочити і підготуватись до офіційних матчів.

Які перспективи збірної потрапити на чемпіонат світу?
Дуже важливо буде зайняти в групі перше місце, адже з іншої групи у суперники нам випаде слабша команда. Думаю, нам це під силу.

ИСТОЧНИК: http://vgolos.com.ua/sport/119.html
Просмотров: 541 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz