Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Декабрь » 4 » Цифри і факти 11-й тур
14:08
Цифри і факти 11-й тур

У 11 турі забито 13 м’ячів. Господарі забили 7 м’ячів, гості — 6. Середня результативність туру — 4,33 м’яча за гру. У першому таймі було забито 4, в другому — 9 м’ячів. Усього у чемпіонаті було забито 166 м’ячів. 91 гол на рахунку господарів, 75 на рахунку гостей. Середня результативність у чемпіонаті — 5,19 м’яча за гру. У першому таймі було забито 65 м’ячів, у другому відповідно — 101.

У цьому турі зіграні всі 3 матчі. 2 закінчилися перемогою господарів. 1 матч виграли гості. Усього у чемпіонаті зіграно 32 матчі. 15 перемог на рахунку господарів, 11 — на рахунку гостей. 6 матчів закінчилися нічийним рахунком.

У чемпіонаті була зафіксована 5 вольова перемога. «Єнакієвець», пропустивши першим у матчі з «Кардиналом-Рівне», на останніх секундах матчу зумів вирвати перемогу.

У турі зафіксований один випадок, коли гравці забивали по 2 м’ячі в одному матчі. Дубль на рахунку гравця «Урагану» Романа Кордоби. Усього у чемпіонаті на рахунку гравців 19 дублів.

У турі пробивалося 2 пенальті. Дмитро Калуков із «Спортлідера+» та Євген Рогачов із «Енергії» свої спроби реалізували. Усього у чемпіонаті пробивалося 5 шестиметрових ударів. Усі вони були реалізовані.

М’яч, забитий Дмитром Калуковим у матчі з «Енергією», став для «Спортлідера+» 75 у чемпіонатах України. Граючий тренер «Кардинала-Рівного» Сергій Піддубний забив у матчі з «Єнакієвцем» 400 м’яч своєї команди у чемпіонатах України. Другий м’яч Романа Кордоби з «Урагану» в матчі з «Локомотивом» став для гравця 90 голом у чемпіонатах України. А його партнер по команді Андрій Сімка забив у чемпіонатах України свій 80-й м’яч.

У цьому турі гравці отримали 8 жовтих карток. 2 на рахунку гравців команд-гостей, 6 — на рахунку гравців команд-господарів. Усього у чемпіонаті у пасиві гравців 76 жовтих карток: 30 — на рахунку господарів, 46 — на рахунку гостей.

Гравець «Кардинала-Рівного» Сергій Тригубець був вилучений з майданчика за 2 жовті картки. Зафіксовано 5 випадків, коли гравці залишали майданчик після отримання червоних карток.

У турі арбітри зафіксували 38 фолів. Усього у чемпіонаті в пасиві команд 426 фолів.

ИСТОЧНИК:http://ukrfootball.kiev.ua/news/cifri-i-fakti-10

Просмотров: 469 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz