Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Март » 26 » Четверта поспіль нічия
14:22
Четверта поспіль нічия

Львівська «Енергія» у центральному матчі 24-ого туру Екстра-ліги зіграла внічию лідером чемпіонату «Єнакієвцем» із Єнакієвого.

У першій половині першого тайму обом командам хоч і не вдалося створити велику кількість гольових моментів, проте як мінімум по одній хороші нагоді і підопічні Олександра Косенка, і підопічні Олега Солодовника таки мали. Артем Рось не реалізував вихід сам на сам з Кардашем, а Дмитро Бондар після «обрізки» Хурсова пробив прямісінько в Іво Юкіча. Після цих гольових моментів своє слово знову сказали господарі. Євген Рогачов метрів з 10-ти потужно пробив у стійку. У «Єнакієвця» у дещо схожому епізоді знову невдало пробив Артем Рось.

Хоч і обидві команди допускали достатньо ігрового браку при володінні м’ячем, проте комбінаційна гра інколи виходила на «ура». Запам’яталася комбінація «Енергії» Легчанов-Бондар-Павленко, яка завершилася непоганим ударом останнього з яким впорався Юкіч. «На висоті» був хорват, коли по воротах метрів з восьми пробив Євген Рогачов.

Здавалося, у першому таймі господарі аж ніяк не заслуговували на поразку. Мабуть, закономірним результатом була б нічия або мінімальна перемога «Енергії». Утім, забити вдалося гостям. Разуванов швидко ввів м’яч в гру з ауту, а Богдан Свірідов з дотик метрів з 9-ти пробив під самісіньку стійку.

Друга половина матчу подарувала глядачам значно більше емоцій, аніж перша. Перша позиційна атака «Енергії» завершилася голом. Постріл Рогачова Юкічу вдалося відбити, однак прямісінько під добивання Валерію Легчанову. М’яч, зрикошетивши від захисників, залетів у ворота. Шанс вивести «Енергію» вперед випав у досвідченого Максима Павленка. Утім, переграти Юкіча після виходу сам на сам «енергетику» не вдалося.

Не забила «Енергія» - забив «Єнакієвець». Скорий після передачі з ауту дещо незграбно пробив по воротах, м’яч вдарився об паркет, після чого помилився Володимир Кардаш, який зробив зовсім необов’язковий сейв під розстріл Олександрові Хурсову.
Пройшло у матчі дві хвилини і свій ляп зробив уже воротар іншої команди. Струк прострілив на дальню штангу з кутового, після чого Юкіч загубив м’яч поблизу своїх воріт і дозволив їх розстріляти Михайлові Грицині – 2:2.

Вдало у гру ввійшов джокер команди Олега Солодовника Віталій Нестерук. Саме він на 30-ій хвилині матчу став автором красивого м’яча після шикарної передачі Віталія Скорого.

Тактика гри з п’ятим польовим гравцем для «Енергії» була успішною у попередніх трьох матчах. За шість хвилин до фінальної сирени Валерій Легчанов одягнув футболку граючого воротаря. Розігрували зайвого «енергетики» непогано, щоправда зрівняти рахунок львів’янам вдалося завдяки дабл-пенальті, яке чітко реалізував Валерій Легчанов за шостий фол суперника. А до цього чудовий момент вивести львів’ян вперед втратив Коваль, не влучивши у ворота, які захищав Артем Рось у футболці п’ятого польового гравця «Єнакієвця».

Гра з п’ятим польовим в «Енергії» явно не подобалася головному тренеру гостей Олегові Солодовнику. «Коуч» донеччан також вдавався до цієї тактики, аби позбавити м’яча господарів. Останній шанс вирвати перемогу для своєї команди був в Рогачова. За 1.5 секунди до сирени Євген пробив головою після кидка відчуваю від Кардаша під чужі ворота. М’яч пролетів над воротами…

Нічия «Енергії» та «Єнакієвця» стала для львів’ян четвертою поспіль і восьмою загалом у чемпіонаті Екстра-ліги.

«Енергія» (Львів) -  «Єнакієвець»  (Єнакієве) - 3:3 (0:1)
«Енергія»: Володимир Кардаш - Валерій Легчанов, Дмитро Бондар, Євген Рогачов, Максим Павленко - Михайло Грицина, Микола Грицина, Степан Струк, Тарас Кузь - Сергій Коваль
«Єнакієвець»: Іво Юкіч - Віталій Скорий, Ромаріо, Тіагу, Олександр Хурсов - Артем Рось, Богдан Свирідов, Володимир Разуванов, Денис Овсянніков - Віталій Нестерук, В'ячеслав Чуднов
Арбітри: Станіслав Туржанський (Запоріжжя), Микола Подраний (Житомир)
Голи: Валерій Легчанов, 21, 37. Михайло Грицина, 28 - Богдан Свирідов, 19, Олександр Хурсов, 26, Віталій Нестерук, 30.
Попередження: Дмитро Бондар, 16. - Артем Рось, 30. В'ячеслав Чуднов, 33.
Удари (в ствір): 27 (17) - 17 (7).

ИСТОЧНИК:http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/1250-chetverta-pospil-nichyja.html

Просмотров: 1005 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Март 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz