Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Сентябрь » 3 » Час трошки змінився.
10:37
Час трошки змінився.
Станіслав Гончаренко, головний тренер "Тайму”: Підготовкою до сезону я загалом задоволений. Не все із запланованого вдалося виконати. Хотіли поїхати на збір у Польщу, однак не вдалося. Довелося корегувати завершальний етап підготовки і проводити його у Львові. Але скарг немає.

У кадровому плані "Тайм” не поліпшився, а трішки погіршився. Є обставини, які вище за мої можливості. Маю на увазі моральні питання, принципи співжиття в команді. Закон повинен бути один для всіх. Потрібно розуміти, що клуб пропонує роботу, а гравець виконує його умови. Не може бути одностороннього руху. На жаль, на сьогодні гравці намагаються диктувати клубу свої умови. Час трошки змінився.

Нині за гравців просять неадекватну, для фінансового ринку, платню. Плануємо запросити в команду ще одного бразильця. Але чи вдасться, ще не ведімо. Не хочемо брати будь-кого, а тому вивчатимемо кандидатів.      
У наступному чемпіонаті зміняться умови проведення національного турніру. Тепер усе вирішуватимуть у плей-оф. А тому впродовж восьми місяців, до початку плей-оф, команди мають час на експерименти, право на помилку. Співвідношення сил стане відомо впродовж регулярного чемпіонату”.


ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/547/2/

Просмотров: 744 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz