Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Декабрь » 15 » Чалий: Рішення президента мені не зрозуміле
00:05
Чалий: Рішення президента мені не зрозуміле
Звільнення головного тренера севастопольського «ПФС» Валерія Чалого після нічиєї із «Єнакієвцем»(4:4) - немов сніг серед ясного неба для шанувальників та знавців цього виду спорту. Новачок футзальної еліти приємно здивував на початку чемпіонату і попсував нерви не одній команді. Кореспондент turnir.com.ua дізнавався у Валерія Чалого причини його звільнення.

Я більше не тренер футзального клубу «ПФС», - починає розмову Валерій Чалий. – Президент клубу сказав, що команда погано грає і демонструє не той результат. Перед сезоном він ні що не розраховував, а тепер приймає такі радикальні дії. Мене, як футбольну людину, таке рішення здивувало, адже як для новачка ми грали непогано. А президент каже, що у нас не та тактика на матчі й погана атмосфера в команді. Він хоче, щоб команда була на першому місці і забивала по 20 (!) м’ячів у кожному матчі. Скажу відверто, у футбол він ніколи не грав.

Хто буде тепер тренувати команду?
Права рука президента клубу волейболіст В’ячеслав Сиротенко.

Ви у пошуках нової роботи?
Пропозицій наразі немає. Та й зараз мені треба відійти від того. Перебуваю у незрозумілому стані, адже не розумію рішення керівництва клубу. Буде шкода свій труд, якщо все пропаде. В Севастополі ніколи ж не було міні-футболу. От один гравець «ПФС» уже засвітився в Україні. На Олексія Яблонського уже звернув увагу головний тренер нашої збірної Геннадій Лисенчук.

ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/14122009-calij_risennj_prezidenta_meni_ne_zrozumil

Просмотров: 740 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz