Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Январь » 23 » «Буран-Негабарит» знову програє "Шанс-Авто"
16:46
«Буран-Негабарит» знову програє "Шанс-Авто"

"Буран-Негабарит”: Ярмолюк О., Романчук Т., Кошуба В., Данилюк І., Тушич В., Шелест П., Ворона А., Кузьміч Р., Портняко О., Сухнацький М.

Президент клубу: Бірук Роман

Головний тренер: Романчук Віктор

"Шанс-Авто”: Чемерис П., Романчук В., Бобилєв В., Радько М., Павлів О., Дацюк Р., Портняко І., Ковалишин Ю., Грицина М., Грицина М., Луців А., Москвін Є., Колодюк Ю.

Президент клубу: Мороз Олександр

Головний тренер: Луців Андрій


Гру з центра поля розпочали "шансівці, але першу гольову атаку провели "буранівці. На 2-ій хвилині дальнім ударом Іван Данилюк відкрив рахунок у матчі 1-0, а через 15 секунд він же не реалізував пенальті. "Шанс-Авто” міг відігратись на 6-ій хвилині після розіграшу ауту, але удар Михайла Грицини парирував новобранець "Буран-Негабариту” Мар’ян Сухнацький. Відразу після розіграшу кутового "шансівцівідновили статус-кво у матчі (1-1). Автором забитого м’яча став Микола Грицина. 7-а хвилина і той же Грицина зі штрафного удару міг вивести формальних господарів вперед, але м’яч пролетів вище воріт. 11-а хвилина матчу була переломною для команди "Шанс-Авто. Спочатку Євген Москвін та Микола Грицина, який і став автором забитого м’яча, розіграли гольову атаку (2-1). А через дві хвилини після цього Москвін ударом у нижній кут воріт міг збільшити перевагу своєї команди, але надійно зіграв воротар суперників. Надалі перевага "Шанс-Авто тільки зростала. Спочатку після невдалих дій суперників Микола Грицина не реалізовув вихід віч-на-віч з воротарем, а потім помилка захисників – так званий "другий пас воротареві – призвела до вільного удару. Його "шансівціреалізували на 100 відсотків, а автором забитого м’яча став Михайло Грицина (3-1). На 15-ій хвилині час забивати дійшов і до капітана "шансівців – Володимир Бобилєв робить результат на табло 4-1 на користь своїх партнерів. Далі були тайм-аути з боку "буранівців” на 16-ій хвилині та збоку "шансівців” на 19 хвилині. Надійна гра воротарів обох команд не дала змінитися результату на табло і за такого рахунку (4-1) команди пішли на перерву.

  2 тайм

    З початку другого тайму "шансівці” не збавляли обертів і вже на першій хвидині Мар’ян Сухнацький відбив небезпечний удар Михайла Грицини. На 23-ій хвилині Володимир Бобилєв міг оформити дубль у матчі, але на заваді стала стійка воріт. Після цього "Буран-Негабарит” вирішив показати свій характер. У результаті, після небезпечної гри проти гравця "Шанс-Авто” на 25-ій хвилині та неадекватних слів Петра Мороза у бік президента господарів, в Олександра Мороза увірвався терпець, за що він був вимушений залишити майданчик і спостерігати за перебігом подій з трибун. За хвилину не реалізував вихід віч-на-віч з воротарем суперників Євген Москвін. На 28-ій хвилині матчу непогану атаку «шансівців» знову результативно завершити не зміг Москвін, коли на під страховку новому кіперу "буранівців” став Анатолій Ворона, який і вибив м’яч з порожніх воріт. В останній 10-хвилинці в атаці прогресував "Буран-Негабарит. На 30-ій хвилині матчу гості організували атаку "три у два, але надійно зіграв кіпер "шансівців. Незабаром "буранівці знову втратили момент, коли схибив Тарас Романчук. За це «друга» команда Ковеля була покарана – 33-а хвилина і красиве виконання ауту "шансівців завершилось хет-триком Миколи Грицини (5-1). Наступна хвилина могла знову стати успішною для господарів, та після удару Володимира Бобилєва на дальній стійці не виявилося нікого. Через 30 секунд "Буран-Негабарит” відповів голом Віталія Кашуби, який замкнув простріл на дальню стійку після розіграшу ауту (5-2). На 37-ій хвилині після помилки в атаці "шансівців”, "буранівці” скоротили відрив у рахунку. Дублем відзначився Віталій Кашуба. В останні 20 секунд "шансівці” могли відзначитись двічі. Спочатку після помилки "буранівцівз п’ятим польовим Андрію Луціву завадив баскетбольний щит, а за 14 секунд Євгену Москвіну – стійка.

     Отож у підсумку ще одна важлива і принципова перемога "Шанс-Авто над земляками з "Буран-Негабарита та 21 очко в активі.

ИСТОЧНИК: http://www.shans-auto.com.ua/news/2010-07-20-15-42-05/205--6-5



Просмотров: 555 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz