Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Май » 12 » «Бойова» нічия «Енергії» із «Єнакієвцем»
10:46
«Бойова» нічия «Енергії» із «Єнакієвцем»
У заключному 28-му турі регулярного чемпіонату львівська «Енергія» на останніх секундах матчу виборола нічию у протистоянні із «Єнакієвцем» - 3:3.

У заявку на гру через ушкодження не потрапив Сергій Якунін. Валерій Легчанов та Сергій Чепорнюк хоч і потрапили до когорти заявлених, увесь матч просиділи на лаві запасних. У них, як виявилося згодом, також виникли проблеми зі здоров’ям. Схоже, не планувався вихід на паркет і Ільдара Макаєва. Але він таки був задіяний у другому таймі, коли гра почала розвиватися не за сценарієм галичан.

За великим рахунком, цей матч можна трактувати як один із етапів підготовки «Енергії» до плей-офф. Попри це, думаю ніхто не дорікне «енергетикам» у відсутності бажання перемогти. «Зелено-білі» до останнього не втрачали надію на те, аби здобути три очки, упродовж більшої частини другого тайму пресингували суперника, але обіграти його так і не змогли.

Почалася гра у спокійному руслі. Обидві команди дуже обережно грали в обороні, а тому небезпечних моментів було мало. На 6-й хвилині Євгену Рогачову вдалося реалізувати свій «напів-момент». Він завдав точний удар з центру на відстані 14 метрів до воріт суперника – 1:0. А через хвилину гості поновили паритет. У цьому їм допомогла Фортуна – після удару Тіагу м’яч зрикошетив від Cкорого у ворота Лисенка.

Надалі за кількістю гольових моментів перевага явно була за «Енергією». Овсянніков двічі отримував м’яч у кількох метрах від воріт Мельника, ніхто із захисників не встигав завадити Денису, але його удари з ходу були неточними – один раз м’яч пролетів вище воріт, в іншому випадку – поцілив у голкіпера. На 13-й хвилині Пічкуров отримав пас від Павленка, пройшов Мельника, але у рамку воріт із гострого кута не поцілив. З-поміж гравців «Єнакієвця» хорошу нагоду вразити ворота Лисенка мав Хурсов, але він, перебуваючи у вигідній позиції, не дотягнувся до м’яча біля воріт господарів.  На 14-й хвилині після удару Бетіньо Лисенко лише в шпагаті вибив м’яч з-під штанги своїх воріт.

Через хвилину усе той же Бетіньо атакував Лисенка із правого флангу, захисники «Енергії» за бразильцем не встигали, але латиноамериканець проштовхнув м’яч мимо воріт. А на 17-й «Енергія» забила вдруге. Овсянніков із правого флангу прострілив на Рогачова, а той у повітрі м’яч переправив у ворота «Єнакієвця» - 2:1. До перерви рахунок на табло більше не змінювався.

У другому таймі небезпечних моментів було більше. Спершу свої нагоди не реалізували Рогачов та Овсянніков. Євген не поцілив у ворота із 6-ти метрів, а Денис не реалізував вихід віч-на-віч із Мельником. А згодом на 25-й хвилині у воротах Лисенка "розписався" Бетіньо – 2:2. Надалі гра проходила в обопільно-гострих атаках. Але в нападі більше поталанило гостям. На 32-й хвилині Зам’ятін ударом здалеку вперше у матчі вивів «Єнакієвець» уперед – 2:3.

Після цього підопічні Олега Солодовника були змушенні віддати ініціативу господарям. «Зелено-білі» постійно пресингували, замкнули суперника на його половині майданчика. Втім, довгий час особливих дивідендів їм це не приносило. За дві з половиною хвилини до кінця гри Овсянніков вийшов п’ятим польовим гравцем. І лише за 13-ть секунд до кінця матчу галичани таки зрівняли рахунок – Макаєв навісив на Павленка, а той головою пробив у не захищений кут воріт Мельника – 3:3. На більше львів’янам банально забракло часу.

Отож, 3:3 – нічия. В регулярному чемпіонаті «Енергія» фінішувала четвертою. Попереду матчі плей-офф. Уже наступними вихідними «зелено-білі» у Харкові проведуть два матчі проти «Локомотива». Паралельно в Івано-Франківську місцевий «Ураган» поміряється силами із луганською ЛТК.

Екстра-ліга 28 тур
Львів 12.05.2013
«Енергія» - «Єнакієвець» - 3:3 (2:1)
 «Енергія»: Лисенко - Рогачов, Струк, Павленко, Овсянніков - Пічкуров, Коваль, Бондар, Макаєв (24) - Ільків, Кардаш, Легчанов, Чепорнюк.
«Єнакієвець»: Мельник - Хурсов, Доманський, Бетіньо, Зам'ятін, Нестерук, Скорий, Ромаріо, Тіагу
Голи: Рогачов (6, 17), Павленко (40) - Тіагу, 7, Бетіньо, 25, Замятін (32).
Попередження: Бондар (39).
Арбітри: О. Іванов (Дніпропетровськ), М. Чубінський (Київ)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/850-bojova-nichyja-energiji-iz-enakievcem.html

Просмотров: 511 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz